Ревю на Daewoo DWD-PD1212-2

Daewoo DWD-PD1212-2

Пералните машини улесняват живота ви до максимум и го правят така, през целия жизнен цикъл на уреда. Благодарение на автоматичните програми, които притежават, те се управляват супер лесно и бързо, но и дават много добри резултати, дори при нисък разход на енергия. Това ги прави супер икономични, както е и моделът който ви представяме днес: пералнята Daewoo DWD-PD1212-2 , осигуряваща ви безупречната, чистота и качество на работа.

Daewoo DWD-PD1212-2Виж цената за днес

Daewoo DWD-PD1212-2 Review

Във днешно време пералните машини улесняват живота ви до максимум, като го правят такъв през целият им жизнен цикъл на използваемост. Благодарение на автоматичните си програми, които се управляват лесно и бързо от малки и големи на възраст хора, така и дават добри резултати със своят нисък разход на енергия. Нашият модел със предно зареждане е икономичен и притежава иновативни и удобни функции,като например: Baby Care, която запазва дрехите ви меки на допир и усещане и е едно мултифункционално решение за любимите ви хора.

Дизайн

Дизайнът на пералнята е изчистен и модерен, като по този начин му придава отлична ефективност на изображението. Отново в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня би била идеалното решение за вашият интериор, независимо от неговата цветова гама. Изработен от качествени материали, той придава един новаторски и стилен завършек на вашия дом.

Размери

Моделът разполага с размери: 98.6 см/височина/ ,76.7 см/дължина/ и 63 см/ширина/ и нетно тегло в размер от 81 кг. Daewoo DWD-PD1212-2 е оборудван със високоефективен инверторен мотор, който носи името Digital Inverter. Той спомага за намаляване на вибрациите, както и е енергоспестяващ. Технологията му достига много тиха работа до 55 dB при пране, а при центрофугиране до 75 dB. Това ви гарантира поставянето и в отворени помещения, като по-този начин не смущава спокойствието ви със неприятните шумове.

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Характеристики

Пералнята е със енергиен клас клас А+++ , а максималният капацитет на зареждане е цели 12 кг, което я прави супер удобна и обемна за използване. Скоростта на въртене може да бъде регулирана в зависимост от вида на прането и в размер от 400 до 1200 оборота в минута. Това ви осигурява чудесно изпиране на дрехите и възможност за избор на центрофуга. Основният контролен панел е разположен в горната част на пералнята, като е снабден с дигитален контролен панел, чрез които функции вие можете:

 • да следите за оставащото време на зададената от вас програма
 • да регулирате температура,изплаквания,обороти,центрофуга
 • да регулирате функцията за отложен старт от 1 до 19 часа

От лявата страна на контролния панел имате три отделения за поставяне на твърди или течни почистващи препарати, както и място за любимия омекотител.

Функции и защита

Пералнята разполага със множество функции и защити, които са специално създадени за удобство и безопастност на използването и. Този модел притежава технология за измиване,наречена Air Bubble, която спомага за ефективно изпиране на дрехите, дори при ниски температури. Daewoo DWD-PD1212-2 има функцията за автоматично регулиране на консумацията на вода, което осигурява най-добрия резултат при всяко едно изпиране. Моделът е снабден и с керамичен нагревател, който я защитава от корозия.

Една от функциите и наречена Eco Drum Clean я поддържа чиста без употребата на силни, токсични химикали. Тя автоматично ви информира, когато има нужда от почистване. Уредът има функции, които помагат за намаляване на вибрациите и шума. Едната от които е дизайнът на страничните стени,а другата е електронно балансиращата система, която разпределя прането по еднакъв начин. И двете системи намаляват значително нивото на шума. Налични са и специални сензори, които притежават интелигентна система за пране, която автоматично разпознава теглото на прането.

Пералнята има и функция за отложен старт, чрез която можете да отлагате старта на избраната от вас програма от 1 до 19 часа, т.е. зареждате пералнята и задавате желано от вас време за стартирането и. Има и функцията за защита от деца Child Lock, която предпазва натискането и сменянето на програми от вашите деца.

Програми и опции

Сега имате голям избор от програми и можете да избирате измежду 14 предварително зададени програми, като:

 • бързо изпиране
 • програма бельо
 • синтетика
 • програма памук
 • програма вълна
 • предпране
 • програма за одеала
 • програма почистване на барабана
 • интензивна програма
 • изплакване и центрофуга
 • програма накисване
 • програма тъмни цветове
 • програма Еко памук
 • програма KIDS CARE

Сега можете да се наслаждавате, като изберете своята програма, спрямо тъкантта на вашата дреха и да се радвате на качествено изпиране само в няколко стъпки.

Нашето мнение за продукта

Пералня Daewoo DWD-PD1212-2 е една модерна опция за вашият дом, която в момента се предлага на много изгодна цена. Моделът е изключително ефикасен за качествено пране в домашни условия и премахване дори на упорити петна. Пералнята притежава най-съвременните технологии, чрез които боравенето става по-лесно и от детска игра, а възможностите и за използане се простират със дълги години употреба.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo