Daewoo DSB-F2488ELH-VK - Виж цената

Ревю на Daewoo DSB-F2488ELH-VK

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Daewoo DSB-F2488ELH-VK 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме Климатик Daewoo DSB-F2488ELH-VK с енергиен клас А++, модерен дизайн и множество модерни функции, той ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом, за да прекарвате времето си у дома в пълна релаксация и абсолютен комфорт!

Daewoo DSB-F2488ELH-VKВиж цената за днес

Daewoo DSB-F2488ELH-VK Review

Функция TURBO – благодарение на функцията турбо, вие можете достигнете желаните от вас температурни условия във вашите помещения за максимално кратко време. Достигнете желаната от вас температура бързо, лесно и изключително ефективно, благодарение на тази нова технология.

Sleep/Night Mode – тази функция е създадена, за да гарантира вашия спокоен сън. Благодарение на ниските нива на шум и равномерното вазпръскване на въздушната струя във вашето помещение, вие ще спите спокойно и непробудно, без вашия сън да бъде смущаван от неприятни шумове или големи температурни амплитуди.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Star-Light висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Самопочистване – За да се предотврати появата на бактерии и мухъл, функцията за самопочистване автоматично изсушава изпарителя всеки път, когато уредът е изключен.

Виж още: Ревю на Whirlpool SPIW312A3WF

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и изчистен. Решен в бял цвят, той ще пасне перфектно във всяко помещение от вашия дом, като ще се впише перфектно във всеки тип обзавеждане и цветове във вашето жилище.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има както охладителна, така и отоплителна мощност от 21 837 BTU. Благодарение на високата си производителност, този климатик е подходящ както за по-големите, така и за по-малките помещения от вашия дом, като ще достигне желаните от вас температури изключително бързо, независимо от размера на тяхната площ. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на както на охлаждане, така и на отопление е 6400W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410а. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление. Независимо дали имате нужда от уютна топлина или освежаваща прохлада – вашия климатик ще ви я осигури, за да се наслаждавате максимално на времето прекарано у дома.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 31.3 х 103.3 х 20.2см и е с тегло от 14кг. Това го прави подходящ за монтиране на по-големите стени от вашия дом. С ниските си нива на шум от 60dB,когато уреда е увеличен до своята максимална вентилационна мощност, вашето спокойствие и домашен уют няма да бъдат смущавани от неприятни шумове при неговата работа. Тази характеристика прави устройството подходящо за монтиране, дори в спалното помещение на вашия дом!

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 30.7 х 65 х 90.2мм и е с тегло от 50кг., като то може да бъде монтирано на всяка подходяща външна стена от вашето жилище. Подобно на вътрешното, външното устройство разполага с изключително ниски нива на шум от 68dB max.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са стандартни: охлаждане, отопление, вентилация. Допълнителните функции Auto Restart, Функция Sleeping, Отложено програмиране и Отопление с Racire Turbo, гарантират максималната ефективност на вашия домашен електроуред, независимо в режима в който ще го поставите и температурните граници, които ще му зададете.

Нашето мнение за продукта

Благодарение на множеството си функции, модерни технологии и изключително висока ефективност, климатик Daewoo DSB-F2488ELH-VK ще осигури максимално добри температурни условия във вашия дом. Независимо дали се нуждаете от бързо затопляне или охлаждане на вашето жилище – просто настройте желания работен режим на вашия нов климатичен уред, а той ще създаде желаните от вас температурни условия изключително ефективно.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password