Daewoo DSB-F0902ELH-VKW - Виж цената

Ревю на Daewoo DSB-F0902ELH-VKW

Климатици Ревюта
7.7

Рейтинг

Daewoo DSB-F0902ELH-VKW Цена

Имате ли нужда от нов климатик, който да достига оптимално добра температура във вашия дом? Държите ли на високата ефективност на вашия нов домашен електроуред? Ние имаме точния продукт за вас! Климатик Daewoo DSB-F0902ELH-VKW с енергиен клас А++, множество модерни технологии и аксесоари, ще се погрижи както за оптимално добрата температура във вашия дом, така и за запазването на чистотата и свежестта на въздуха във вашите помещения!

Виж цената за днес

Daewoo DSB-F0902ELH-VKW Review

Антибактериален филтър – този филтър предотвратява както попадането на фини прахови частици във вашия въздух, така и появата на микроби и алергени, както в циркулиращия въздух на климатика, така и във вътрешността на уреда. Насладете се на винаги свеж и кристално чист въздух във вашия дом.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Daewoo висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Sleep/Night Mode – тази функция е създадена, за да гарантира вашия спокоен сън. Благодарение на ниските нива на шум и равномерното вазпръскване на въздушната струя във вашето помещение, вие ще спите спокойно и непробудно, без вашия сън да бъде смущаван от неприятни шумове или големи температурни амплитуди.

Самопочистване – За да се предотврати появата на бактерии и мухъл, функцията за самопочистване автоматично изсушава изпарителя всеки път, когато уредът е изключен.

Виж още: Ревю на Samsung AR09NXFPEWQNEU

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и изчистен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Дискретният дисплей, поставен в средната част на уреда, предава перфектен завършек на стилната му визия.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 9 000 BTU и 9 000 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 25 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А+++. Номиналния капацитет на охлаждане е 1500W, а при отопление 1400W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -10°C, а при отопление -24°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 800 х 280 х 185мм и е с тегло от едва 10кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 40dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим. Устройството е с дебит на въздуха 650 м³/н.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 760 х 256 х 552мм и е с тегло от 30кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 60dB max., уредът няма да ви смущава с неприятни шумове при своята работа.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Sleep Mode, Autodiagnoza, Auto-restart, Таймер 24 ч, Turbo Cooling&Heating, Dry Mode., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Подарете си абсолютен температурен комфорт във вашия дом с помощта на новия климатик Daewoo DSB-F0902ELH-VKW. С множеството си модерни технологии и изключителна мощност при своята работа, той ще достигне желаната от вас температура във вашите помещения бързо, лесно и изключително ефективно. Подарете си домашен уют и комфорт с помощта на само един уред, а именно – климатик Daewoo DSB-F0902ELH-VKW!

Виж цената за днес

7.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password