Daewoo DSB-1802ELH-VKW - Виж цената

Ревю на Daewoo DSB-1802ELH-VKW

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

Daewoo DSB-1802ELH-VKW 

Искате ли нов, модерен климатик, който да осигурява оптимално добра температура във вашия дом, като същевременно запазва въздуха в помещенията ви кристално чист и свеж? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви представим климатик Daewoo DSB-1802ELH-VKW с изключителна мощност при своята работа и множество интегрирани модерни технологии, той ще осигури желаната от вас температура във вашия дом бързо, лесно и много ефективно.

Daewoo DSB-1802ELH-VKWВиж цената за днес

Daewoo DSB-1802ELH-VKW Review

Wi-Fi Control – контролирайте работният режим, температурата и вентилацията на вашия домашен уред, директно чрез своя собствен смартфон. Свалете приложението „Smart Home” на вашето мобилно устройство и управлявайте своя уред от разстояние, независимо къде се намирате.

Антибактериален филтър – филтърът на климатика предотвратява попадането на фини прахови частици, микроби и бактерии в циркулиращия въздух. По този начин вие гарантирано ще се насладите на кристално чист и свеж въздух във вашия дом. Филтърът може да бъде изваден и измит винаги, когато се налага, като това спомага за поддържането на още по-висока хигиена на въздуха във вашите помещения.

I FEEL – уредът автоматично регулира температурата в зависимост от вътрешната температура на помещението.

Виж още: Ревю на ARGO HOPE

Дизайн

Климатик Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian е с модерен и иновативен дизайн. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той ще пасне перфектно във всеки стилно и модерно обзаведен дом. Неговият дискретен LCD дисплей, който визуализира само по време на работа, осигурява цялата необходима информация за стайната температура и активния режим. Това придава перфектен завършек на иновативната и модернизирана визия на вашия домашен електроуред.

Характеристики

Енергийната ефективност на тази климатична система е впечатляваща, тя е включена в клас А++, с номинален капацитет на охлаждане от 5100 W и на отопление 5100 W. Освен това, този модел има сезонна енергийна ефективност (SEER) от 6.1 за охлаждане и 4 (SCOP) при отопление. Daewoo DSB-1802ELH-VKW разполага с разширени функции и технологии, средна охлаждаща мощност от 17 400 BTU за охлаждане и 17 400 BTU при отопление. Той е подходящ както за дома, така и за офиси и други помещения.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 903 х 182 х 292мм и е с тегло от едва 11кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 54dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 760 х 290 х 605мм и е с тегло от 40.5кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 65dB max, то може да бъде монтирано на всяка външна стена от вашето жилище.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, както и с вентилация, която ще осигури максимално равномерно разпределяне на въздуха във вашите помещения. Допълнителните функции: I Feel, Функция Sleeping, Отложено програмиране, Отопление с Racire Turbo, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик Daewoo DSB-1802ELH-VKW влиза във вашия дом, за да ви осигури оптимално добри температурни условия бързо, лесно и изключително ефективно. С ниските си нива на шум, той е подходящ дори за вашите спални помещения, като гарантирано няма да смущава вашия сън с възпроизвеждане на неприятни шумове при свтоята работа. Подарете си уютна топлина през студените зимни вечери или освежаваща прохлада през предстоящите летни горещини, с помощта на този нов, модерен климатичен уред.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password