Daewoo DDR-VH8A2 - Виж цената

Ревю на Daewoo DDR-VH8A2

Ревюта Сушилни
8.5

Рейтинг

Daewoo DDR-VH8A2

Държите ли на перфектното качество на дрехите в своя гардероб? Искате ли те да останат със свежи цветове и меки материи, дори след многократното им изпиране и изсушаване? Тогава, вие сте попаднали на правилното място! Сушилня Daewoo DDR-VH8A2 с клас на енергийна ефективност А++ и множество интегрирани функции, ви позволява да изсушите всеки вид текстилни изделия, независимо от вида на техните тъкани. Вече не е необходимо да чакате с дни, за да облечете любимите си дрехи след тяхното изпиране – просто ги поставете в сушилня Daewoo DDR-VH8A2 и тя ще ги изсуши перфектно, за броени минути.

Daewoo DDR-VH8A2Виж цената за днес

Daewoo DDR-VH8A2 Review

Новата технология на термопомпата постига много ниска консумация на енергия в сравнение с класическите сушилни. Това предпазва тъканите на артикулите, като осигурява ниска температура на кондензатора, което позволява работната температура на сушилнята да бъде ниска. В същото време, чрез подобряване на кондензацията, продължителността на програмата за сушене се съкращава.

Сушилнята Daewoo е с капацитет 8 кг. Този капацитет ви дава възможност да изсушите едновременно по-голямо количество пране, без да се налага да използвате повече цикли на сушене. Идеален е за големи семейства и за сушене на големи количества пране. Също така, използвайки го, ще спестите време и енергия.

Baby Care – Запазете дрехите меки, а качеството на тъканите непокътнато. Идеално решение за тези от вас, които имат малчугани у дома и знаят, че грижата за тяхната деликатна кожа е от изключително важно значение е програмата за изсушаване на деликатните бебешки дрешки. Те са напълно сухи, за кратък период от време, а бактериите и микробите, образуващи се в материите, са напълно унищожени.

Виж още: Ревю на AEG T8DEA68S

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решена в класически бял цвят, тази сушилня ще пасне перфектно във всеки стилно обзаведен дом. Дигиталният дисплей решен в черно, придава перфектен завършек на нейната модерна визия.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 65 dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. С капацитета си на зареждане от 8кг., вие можете да изсушавате наведнъж големи количества дрехи, както и успешно да изсушавате по-големи и по-обемисти текстилни изделия, като якета, одеяла и пр.

Програми и Функции и защита

Сушилнята разполага с интегрирани някои от най-новите функции като – Заключване, Сушилна система – сензор, Движение на барабана в 2 посоки, Система за откриване на неизправности, Регулиране на времето за забавяне – бутон, Регулиране нивото на сушене – бутон и много др., гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – тя има подходяща изсушаваща програма за всички тях. 

Нашето мнение за продукта

Нова, с модерен и нестандартен дизайн, практични размери и множество функции – тя ще осигури перфектното изсушаване на вашите дрехи, като същевременно ще запази тяхната мекота и качество на материите. Ако искате винаги да изглеждате стилно и спретнато, то сушилня Daewoo DDR-VH8A2 е идеалният избор за вас.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password