Ревю на Concept LO7065

Concept LO7065

Сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци Concept LO7065 е нова, изключително мощна и висококачествена сокоизтисквачка, която блягодарение на модерните си функции и приставки, ще ви позволи да приготвите любимите си плодови или зеленчукови напитки – бързо, лесно и много удобно.

Concept LO7065Виж цената за днес

Функции

Филтър за смути – вече можете да се насладите на чаша от любимото ви смути, включващо плодове, зеленчуци и дори семена, благодарение на специалния филтър, предназначен точно за прготвянето на тази напитка.

Тих мотор – благодарение на ниските нива на шум на мотора, можете да използвате уреда по всяко време на деня, дори когато семейството ви още спи, без притеснения, че ще бъдат смущавани от неприятни шумове.

Измиване в съдомиялна – всички подвижни части на сокоизтисквачката, могат да се мият в съдомялна машина, което позволява лесното почистване и поддържане на уреда.

Виж още: Ревю на Philips HR1880/01Най-добрите сокоизстисквачкиДизайн, размери и характеристики

Дизайнът на сокоизтисквачката е красив и модерен – решена в бял цвят с изчистени линии, тя със сигурност ще пасне в интериора на всяка кухня. С практичните си размери, тя няма да заема много място от наличното пространство върху кухненския плот.

С мощност от 240 W и въртене от 60 об/мин, обем на отделението за сок от 1л и обем на отделението за отпадък от 1л., тази сокоизтисквачка ще ви позволи да приготвите вкусна чаша сок както от плодове, зеленчуци, цитруси към които можете да добавите дори семена.

Освен с перфектни технически характеристики сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци Concept LO7065, разполага и с множество функции. Тихата работа на мотора с максимални нива на шум от 57dB ви осигурява спокойствието да използвате уреда по всяко време на деня, без да бъдете смущавани от неприятни шумове при неговата работа.

Възможността за измиване на подвижните елементи в съдомиялна машина, ви позволява да поддържате чистотата на уреда лесно и качествено. Освен това, сокоизтисквачката разполага и с модерна система против плъзгане, както и със ситема против капене, така че работата ви с уреда да бъде максимално улеснена и практична. Приставката за сладолед ви позволява да си приготвите любимия сладолед или сорбе от свежи плодове и зеленчуци – така че да се насладите на вкусен, но същевременно здравсловен десерт, богат на витамини и фибри. В комплекта са включени и 4 аксесоара – Аксесоар за притискане, Приставка за сладолед, Четка за почистване и Контейнер за отпадъци.

Пакетът съдържа: 1 х Четка за почистване, 1 x Стъргалка, 1 х Сокоизстисквачка, 1 х Контейнер за сок, 1 x Контейнер за пулпа, 1 x Филтър за смути, 1 x Филтър за замразени десерти.

В заключение

Сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци Concept LO7065 ще ви позволи да приготвите сок, смути или дори сладолед от любимите ви плодове, зеленчуци и семена. Тази сокоизстиквачка ще запази максимално фибрите и витамините, съдържащи се в свежите продукти, а вие ще можете да се насладите на вкусни здравословни напитки само с едно натискане на бутона на вашия уред.

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo