Heinner HAC-12CWF-SL - Виж цената

Ревю на Carrier 42QHC012DS

Климатици Ревюта
7.7

Рейтинг

Carrier 42QHC012DS 

Омръзна ли ви от сковаващите зимни студове или от изтощителните летни жеги? Искате ли уред, който да осигурява оптимално ниво на температурата във вашия дом, независимо от сезона навън? Имате го! Днес ще ви представим Климатик Carrier 42QHC012DS с енергиен клас А++, изключителна мощност при своята работа и множество вградени модерни „аксесоари” и технлогогии, той ще осигури оптимални нива на температурата във вашия дом, като същевременно ще поддържа въдухът свеж и чист.

Carrier 42QHC012DSВиж цената за днес

Carrier 42QHC012DS Review

Wi-Fi Control – контролирайте работният режим, температурата и вентилацията на вашия домашен уред, директно чрез своя собствен смартфон. Свалете приложението „Smart Home” на вашето мобилно устройство и управлявайте своя уред от разстояние, независимо къде се намирате.

Филтър HEPA – HEPA филтърът може да отстранява фини частици от въздуха с големина до 0,3 микрона. По този начин, той гарантирано ще премахне финият прах, димът, животинската козина, или дори микробите, плаващи във въздуха.

Follow me – Функцията “Следвайте ме”, изключва температурния сензор на вътрешното тяло и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Cold Plasma – Действието на сигурнаta система за филтриране на уреда, се подобрява с филтриращата система с отрицателна и положителна йонна емисия Cold Plasma, която стерилизира както въздуха, протичащ през климатичната апаратура, така и вредните вещества и миризми в това пространство. Ионизаторът е всъщност допълнителен филтър, който понастоящем е най-модерният в света филтър за почистване и пречистване на въздуха. Освен това функцията за йонизация на студената плазма, абсорбира прах, полен или малки частици, генериращи различни алергии.

Виж още: РЕВЮ: Климатик Star-Light ACM-09AR – Цена и мнения!

Климатик Carrier 42QHC012DS Y16 IPLU, привлича внимание с хубав бял дизайн със скрит LCD дисплей в предната дясна част на устройството, който ще ви покаже както стайната температура, така и ще ви осигури достъп до операционните настройки на вашия уред. Вътрешното тяло тежи 9кг., с размери 812x192x300мм, а външното – 26,5 килограма с размери 770x300x555мм. Хладилният агент, използван в климатичната инсталация, е R410a и е част от групата на охладителите (смес от няколко газове, имащи различни температури на изпаряване), които работят при по-високи налягания и температури, но не се нуждаят от компресор с голям капацитет.

Снабден с интелигентни функции и мощна система за филтриране, този климатик ще ви помогне да запазите прохладата и чистия въздух дори в най-горещите дни или за да създадете уютна топлина през зимата. Само за няколко минути, въздухът във вашето помещение става изключително приятен, температурата се поддържа на приемливо ниво за дълъг период от време.

Този уникален уред охлажда и затопля вашия дом, когато външните температури достигат до+ 46°C или падат до -15°С. Този модел също разполага и с модерна технология, която осигурява висока производителност при охлаждане/отопление с възможно най-малка консумация на електроенергия. Ултрамодерният климатик, снабден със съвременни технологии, е с мощност на охлаждане/отопление 12000 BTU, изключително подходящ за спални, офиси и други помещение с налично пространство до 30-35 квадратни метра.

Сензорите на климатизатора непрекъснато отчитат условията на околната среда и комбинират функциите за охлаждане, отопление, вентилация и изсушаване, за да постигнат оптимална температура във вашия дом. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система, е впечатляваща. С енергиен клас A +++ и номинална консумация 620 W/h за охлаждане и 580 W/h за отопление, този уред има гарантирано висока мощност при своята работа.

Годишното потребление на охлаждане е 156 kWh/год., а режимът на отопление е 980 kWh/год. В допълнение, този модел има сезонна енергийна ефективност със SEER ефективност от 6.7 при охлаждане и ефективност 5.1 SCOP при отопление. Този модел е безшумен и може да се използва безпроблемно дори през нощта. Шумът, произведен на най-силната от четирите нива на вентилация на вътрешното тяло, достига до 40 dB, недостатъчен, за да предизвика дискомфорт, чрез възпроизвеждането на неприятен шум при своята работа.

Нашето мнение за продукта:

Подарете си уют в студените зимни вечери и освежаваща прохлада в летните горещини, с помощта на този климатик. Той ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, независимо от сезона навън. Подарете си домашния комфорт, който заслужавате с Климатик Carrier 42QHC012DS!

Виж цената за днес

7.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password