Canon EOS 4000D - Виж цената

Ревю на Canon EOS 4000D

Ревюта Фотоапарати
8.3

Рейтинг

Canon EOS 4000D 

Искате ли да запечатате вашите незабравими моменти с любимите ви хора и да им се наслаждавате, винаги когато пожелаете? Независимо в снимки или във видео – фотоапарат DSLR Canon EOS 4000D ще запази най-съкровените моменти от вашия живот в снимки или филми, с ненадминато качество на изображенията с богати и наситени цветове и изключително дълбок контраст.

Canon EOS 4000DВиж цената за днес

Canon EOS 4000D Review

Превъзходни снимки, кинематографични филми – благодарение на 18-пикселов сензор, вие можете да правите снимки с фоново размазване, дори когато светлината е по-слаба.

Вдъхнете живот на историите си – използвайте ефекта „Кратка видеосцена”, за да заснемете най-вълнуващите моменти от деня си и ги превърнете в кратки Full HD филми.

Снимайте дистанционно с Wi-Fi – прехвръляйте вашите снимки или видеоклипове мигновено в социалните мрежи, използвайки WiFi свързването на вашия нов фотоапарат, благодарение на приложението Canon Connect.

Виж още: Ревю на Sony DSC-WX500

Дизайн

Дизайнът на фотоапарат DSLR Canon EOS 4000D е стилен и модерен. Решен в класически черен цвят с размери от 129 x 101.6 x 77.1мм, тегло от 436 гр, този фотоапарат е изключително леснопреносим и удобен, дори когато искате да го вземете със себе си по време на пътуване или във вашите ежедневни разходки, като гарантирано не би натоварил вашия багаж с излишна тежест.

Сензор

С размера си от 129 x 101.6 x 77.1мм и резолюция 18 мега пиксела, вашя нов фотоапарат, гарантирано ще улови дори най-дребните детайли от снимката, която искате да направите. Цели 9 точки на фокус, гарантират перфектното качество на изображенията, за да запечатате спомените си в невероятни снимки с богати цветове и кристално ясно качество на изображенията.

Обектив

Размерите на обектива на фотоапарата са 18 – 55мм с лещи 18-105mm f/3.5-5.6 и тип монтиране Canon EF-S. Оптичният му Zoom е 3x със скорост на затвор 30 – 1/4000 сек.

Заснемане изображение

Фотоапарат DSLR Canon EOS 4000D разполага с LCD екран от 2,7-инча. С възможността за избор на резолюция от 5184 x 2912, 3456 x 1944, 2592 x 1456, 1920 x 1080, 720 х 400 пиксела, в зависимост от вида на картината за заснемане, вие можете да се насладите на ясни изображения с богати цветове и изсключително дълбок контраст. Експонацията +/- 5 EV със стъпка 1/3 или 1/2 EV и ISO чувствителността 100-6400, гарантират перфектен фокус и изображения, независимо от заснеманата картина. Възможността на заснемане на 29.97 кадърва в секунда, гарантира че няма да пропуснете да запечатате всяко движение, от подвижни обекти и всеки дребен детайл от заобикалящата ви среда.

Заснемане на видео запис

Фотоапарат DSLR Canon EOS 4000D поддържа видео запис във формат Full HD, HD, VGA. Благодарение на тези характеристики, вие можете да се насладите на видеа с Full HD качество, които ще запечатат най-вълнуващите ви мигове, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Памет, връзки

Освен с перфектни характеристики на заснемане, фотоапарат DSLR Canon EOS 4000D разполага с впечатляващи характеристики и допълнителни връзки. Паметта, поддържана от апарата е SD / SD HC / SDXC. Освен това, фотоапаратът разполага с множество възможности за допълнително свързване. Благодарение на WiFi и Bluetooth свързването, вие можете да свържете вашия висококачествен фотоапарат с различни видове устройства и да прехвърляте вашите снимки и видео клипове в реално време, в мига на тяхното заснемане. Вече не е необходимо да чакате с дни, преди да можете да прегледате снимките си на различни типове устройства – всичко е по-лесно благодарение на новия фотоапарат DSLR Canon EOS 4000D . Допълнителните аксесоари, с които разполага апарата са: Чанта, 18-55 мм обектив, Батерия, Карта 16GB, Захранващ кабел.

Нашето мнение за продукта

Нов, модерен с невероятно качество на изображенията, фотоапарат DSLR Canon EOS 4000D ще ви даде възможността да запечатате вашите най-вълнуващи преживявания в снимки или дори видео, улавяйки дори най-дребните детайли от запечатаните изображения. Запазете съкровените моменти от вашите пътувания, семейни събирания или забавни вечери, прекарани с приятели в невероятни снимки и видеа, за да си спомняте с усмивка за невероятните преживявания, които сте имали.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Функции - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password