Canon EOS 2000D - Виж цената

Ревю на Canon EOS 2000D

Ревюта Фотоапарати
8.3

Рейтинг

Canon EOS 2000D 

Обичате ли да пътувате до различни дестинации? Искате ли да запазите спомените си от различни места в невероятни снимки? Ако отговорът ви е „Да”, то вие сте попаднали на правилното място! Днес ще ви представим фотоапарат DSLR Canon EOS 2000D с невеоятно качество при своята работа, вие ще можете да запазите най-емоционалните си изживявания запечатани в снимки или видеа с богати цветове и кристално качество на изображенията!

Canon EOS 2000DВиж цената за днес

Canon EOS 2000D Review

Превъзходни снимки, кинематографични филми – благодарение на 24,1-пикселов сензор, вие можете да правите снимки с фоново размазване, дори когато светлината е по-слаба.

Вдъхнете живот на историите си – използвайте ефекта „Кратка видеосцена”, за да заснемете най-вълнуващите моменти от деня си и ги превърнете в кратки Full HD филми.

Снимайте дистанционно с Wi-Fi – прехвръляйте вашите снимки или видеоклипове мигновено в социалните мрежи, използвайки WiFi свързването на вашия нов фотоапарат, благодарение на приложението Canon Camera Connect.

Виж още: Ревю на Canon EOS 4000D

Дизайн

Фотоапарат DSLR Canon EOS 2000D е стилен и модерен. Решен в класически черен цвят с размери от 129 x 101.6 x 77.1мм, тегло от 436 гр, този фотоапарат е изключително леснопреносим и удобен, дори когато искате да го вземете със себе си по време на пътуване или във вашите ежедневни разходки, като гарантирано не би натоварил вашия багаж с излишна тежест.

Сензор

С размера си от 129 x 101.3 x 77.6мм и резолюция 24,1 мега пиксела, вашя нов фотоапарат, гарантирано ще улови дори най-дребните детайли от снимката, която искате да направите. Цели 9 точки на фокус, гарантират перфектното качество на изображенията, за да запечатате спомените си в невероятни снимки с богати цветове и кристално ясно качество на изображенията.

Обектив

Размерите на обектива на фотоапарата са 18 – 55мм с лещи 18-105mm f/3.5-5.6 и тип монтиране Canon EF-S. Оптичният му Zoom е 3x със скорост на затвор 30 – 1/4000 сек.

Заснемане изображение

Фотоапарат DSLR Canon EOS 2000D разполага с LCD екран от 3-инча. С възможността за избор на резолюция от 1920 x 1080 / 6000 x 3368 / 3984 x 2240 / 2976 x 1680 / 720 x 408 пиксела, в зависимост от вида на картината за заснемане, вие можете да се насладите на ясни изображения с богати цветове и изсключително дълбок контраст. Експонацията +/- 5 EV със стъпка 1/3 или 1/2 EV и ISO чувствителността 100-12800, гарантират перфектен фокус и изображения, независимо от заснеманата картина. Възможността на заснемане на 29.97 кадърва в секунда, гарантира че няма да пропуснете да запечатате всяко движение, от подвижни обекти и всеки дребен детайл от заобикалящата ви среда.

Заснемане на видео запис

Фотоапарат DSLR Canon EOS 2000D поддържа видео запис H.264 във формат на видеата Full HD, HD, VGA. Благодарение на тези характеристики, вие можете да се насладите на видеа с Full HD качество, които ще запечатат най-вълнуващите ви мигове, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Памет, връзки

Освен с перфектни характеристики на заснемане, фотоапарат DSLR Canon EOS 2000D разполага с впечатляващи характеристики и допълнителни връзки. Паметта, поддържана от апарата е SD / SD HC / SDXC. Освен това, фотоапаратът разполага с множество възможности за допълнително свързване. Благодарение на WiFi и Bluetooth свързването, вие можете да свържете вашия висококачествен фотоапарат с различни видове устройства и да прехвърляте вашите снимки и видео клипове в реално време, в мига на тяхното заснемане. Вече не е необходимо да чакате с дни, преди да можете да прегледате снимките си на различни типове устройства – всичко е по-лесно благодарение на новия фотоапарат DSLR Canon EOS 2000D. Допълнителните аксесоари, с които разполага апарата са: Батерия, Захранващ кабел, Обектив.

Нашето мнение за продукта

Нов, модерен с невероятно качество на изображенията, фотоапарат DSLR Canon EOS 2000D ще ви даде възможността да запечатате вашите най-вълнуващи преживявания в снимки или дори видео с богати и наситени цветове и кристална яснота, като дори ще улови най-дребните детайли от заснеманата картина. Съберете спомените си на едно място и се връщайте към тях с усмивка, благодарение на новия фотоапарат DSLR Canon EOS 2000D.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Функции - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password