Candy S-Line CS C8DG-S - Виж цената

Ревю на Candy S-Line CS C8DG-S

Ревюта Сушилни
8.5

Рейтинг

Candy S-Line CS C8DG-S

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Искате ли нова сушилня, която освен да изсушава вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим сушилня Candy S-Line CS C8DG-S Това е ефективна сушилня, която е успяла перфектно да съчетае в себе си ниска цена от една страна и високото качество на работа от друга. Подарете си стилна визия през всеки миг от вашето ежедневие с тази нова сушилня от Candy.

Candy S-Line CS C8DG-SВиж цената за днес

Candy S-Line CS C8DG-S Review

Сензорът за сушене постоянно следи нивото на влажност на прането. Когато сензорът установи, че желаната влажност е достигната от избраната програма за сушене, той ще прекъсне цикъла на сушене. Това намалява времето за сушене и консумацията на енергия.

Виж още: Ревю на Candy RO4H7A1TCEX-S

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Сребристата рамка, обгръщаща люка на барабана и черният дисплей в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговият интерфейс.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии, разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум при изсушаване на вашите дрехи, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергоикономична, благодарение на енергийният клас B, към който спада уреда. С капацитета си от 8 кг., този уред ще изсуши ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на сушилнята.

Функции и програми защита

Уреда разполага с интегрирани някои от най-новите функции като Детектор за килограми, Цифров дисплей др. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Smart Touch, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – тя има подходяща изпираща програма за всички тях. 

Нашето мнение за продукта

Candy S-Line CS C8DG-S е изключително ефективна сушилня, която ще се погрижи за изсушаването на вашите дрехи дори от най-деликатни материи. Изглеждайте винаги безупречно с дрехи, сияещи от чистота със свеж и завладяващ аромат и поддържайте перфектната си визия във всеки момент от вашето ежедневие.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password