Candy RO4H7A1TCEX-S - Виж цената

Ревю на Candy RO4H7A1TCEX-S

Ревюта Сушилни
8.5

Рейтинг

Candy RO4H7A1TCEX-S

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Искате ли нова сушилня, която освен да изсушава вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим сушилня Candy RO4H7A1TCEX-S! Това е ефективна сушилня, която е успяла перфектно да съчетае в себе си ниска цена от една страна и високото качество на работа от друга. Подарете си стилна визия през всеки миг от вашето ежедневие с тази нова сушилня от Candy.

Candy RO4H7A1TCEX-SВиж цената за днес

Candy RO4H7A1TCEX-S Review

Dry Sensor – Сензорът за сушене постоянно следи нивото на влажност на прането. Когато сензорът установи, че желаната влажност е достигната от избраната програма за сушене, той ще прекъсне цикъла на сушене. Това намалява времето за сушене и консумацията на енергия.

Връзка с WiFi и Bluetooth – Използвайте приложението Simply Fi и ще можете да контролирате сушилнята си от разстояние, а в рамките на приложението имате възможност да давате поръчки чрез гласова команда или като избирате опции на телефона. Сушилнята Smart Pro обхват се свързва чрез WiFi с вашия мобилен телефон (Smart) чрез приложението Simply Fi.
Чрез приложението ще можете да изберете кога да стартира програмата за сушене и в края на програмата ще получите съобщение, че избраният цикъл е завършен.
В допълнение, вие се възползвате от функцията “Изтегляне на цикли”, която ви позволява да изтеглите и стартирате от приложението повече от 20 допълнителни програми за сушене.

Виж още: Ревю на Samsung DV90M5010QX/LE

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Сребристата рамка, обгръщаща люка на барабана и черният дисплей в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговият интерфейс.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии, разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 67 dB при изсушаване на вашите дрехи, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергоикономична, благодарение на енергийният клас А+, към който спада уреда. С капацитета си от 7 кг., този уред ще изсуши ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на сушилнята.

Функции и програми защита

Уреда разполага с интегрирани някои от най-новите функции като Bluetooth, Отложен старт, Wi-Fi и много др. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Easy case, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – тя има подходяща изпираща програма за всички тях. 

Нашето мнение за продукта

Candy RO4H7A1TCEX-S е изключително ефективна сушилня, която ще се погрижи за изсушаването на вашите дрехи дори от най-деликатни материи. Изглеждайте винаги безупречно с дрехи, сияещи от чистота със свеж и завладяващ аромат и поддържайте перфектната си визия във всеки момент от вашето ежедневие.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password