Candy CVBNM 6182WP/S - Виж цената

Ревю на Candy CVBNM 6182WP/S

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Candy CVBNM 6182WP/S

Искате ли нов хладилник, който да запазва хранителните ви продукти свежи за по-дълго време? Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Ние имаме точният продукт за вас! Хладилник с фризер Candy CVBNM 6182WP/S разполага с огромно пространство за съхранение, като спомага за запазването на вашите хранителни продукти в прясно състояние за дълго време. Каним ви да откриете неговите предимства, в нашият обстоен преглед на иновативен охладителен уред!

Candy CVBNM 6182WP/SВиж цената за днес

Candy CVBNM 6182WP/S Review

Хладилниците Candy са оборудвани с лесен за употреба електронен контрол и Sky LED светлина. С просто докосване с пръст е възможно включването/изключването на хладилника; при натискане на бутона “select” е възможно да се избере интензитет на охлаждане от 1 (по-малко студено) до 4 (най-студения). По този начин устройството е по-интуитивно, ергономично и технологично

LED осветление – Освен перфектно осветление, LED лампата излъчва минимално количество топлина като гарантиано няма да повлияе на температурата във вашия хладилник, за да се запази храната свежа и качествена.

Виж още: Ревю на Candy CVBNM 6182XP/S

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в бял цвят, той би паснал идеално във всеки дом и кухня. Скритите дръжки, допринасят перфектно за стилния завършек на визията на вашия домашен охладителен електроуред.

Размери

Хладилник с фризер Candy CVBNM 6182WP/S е с размери от 59,5 х 63 х 186 см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни.

Технически характеристики

С общ обем от 295 л и изключително ниски нива на шум от едва 40 dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. 

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 219 л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от стъкло и 5 допълнителни рафтове на вратата подходящи за съхранението на големи бутилки. По този начин вие разполагате максимално с мястото върху рафтовете в хладилната част на вашия уред.

Фризер

Фризерът е с обем от 76 л, с 3 отделения за съхранение, предназначени както за съхранението на големи количества храна, така и за съхранението на големи и обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 4  кг за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно замразяване на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Candy е подходящ за тези от вас, които искат да осигурят перфектните условия за съхранението на своите любими хранителни продукти. Гответе любимите ястия на вашето семейство само с висококачествени, свежи и пресни хранителни продукти, осигурени от Candy CVBNM 6182WP/S !

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password