Candy CS4 H7A1DE-S - Виж цената

Ревю на Candy CS4 H7A1DE-S

Ревюта Сушилни
7.8

Рейтинг

Candy CS4 H7A1DE-S 

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Искате ли нова сушилня, която освен да изсушава вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим Candy CS4 H7A1DE-S! Това е ефективна сушилня, която е успяла перфектно да съчетае в себе си ниска цена от една страна и високото качество на работа от друга. Подарете си стилна визия през всеки миг от вашето ежедневие с тази нова сушилня от Candy.

Candy CS4 H7A1DE-SВиж цената за днес

Candy CS4 H7A1DE-S Review

Отложено програмиране – тази функция ви позволява да настроите изсушаващата програма предварително, а сушилнята да стартира своята работа по-късно. По този начин дрехите ви ще бъдат сухи в удобен за вас момент и няма да се налага да ги оставяте да стоят часове след края на изсушаващия цикъл в сушилнята.

Памук – тази програма е предназначена за изсушаването на вашите дрехи от деликатни памучни материи. Те ще бъдат сухи за изключително кратко време, а материята им ще бъде запазена качествена и мека.

Виж още: Ревю на Electrolux EW8H359S

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Черният дисплей в предната част на уреда, придава стилен завършек на неговият интерфейс.

Размери

Сушилня Slim Candy разполага с изключително удобни и практични размери от 47 х 60 х 85 cм (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии, разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 67dB при изсушаване на вашите дрехи, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична, благодарение на енергийният клас А+, към който спада уреда. С капацитета си от 7кг., този уред ще изсуши ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на сушилнята.

Функции и защита

Сушилня Candy разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Това гарантира както перфектното изсушаване на вашите дрехи, така и максимална защита по време на работа на вашия нов домашен електроуред.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, уреда ще изсуши дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия.

Нашето мнение за продукта

Сушилня Slim Candy CS4 H7A1DE-S е изключително ефективна сушилня, която ще се погрижи за изсушаването на вашите дрехи дори от най-деликатни материи. Изглеждайте винаги безупречно с дрехи, сияещи от чистота със свеж и завладяващ аромат и поддържайте перфектната си визия във всеки момент от вашето ежедневие.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password