Ревю на Candy CHSVN 174X

Candy CHSVN 174X

Candy CHSVN 174X е модерен хладилник side-by-side с елегантни покрития и вградени хоризонтални дръжки, които му позволяват да се интегрира във всяка модерна кухня. Уредът е с голям обем, което го прави идеален за домакинства с големи семейства или за съхранение на големи количества прясна и замразена храна. Големият обем означава и по-големи размери (90,2 x 66 x 177 см), тъй като хладилникът изисква голямо пространство за монтаж.

Candy CHSVN 174X

Виж цената за днес

Candy CHSVN 174X: Характеристики, функции и технологии

Candy CHSVN 174X е предназначен за използване от по-големи семейства и може да съхранява големи количества прясна и замразена храна. Дигиталният дисплей, разположен на вратата на фризера, позволява лесно наблюдение и промяна на вътрешните температури.

Candy CHSVN 174X има компресор с добра енергийна ефективност, като приблизителната годишна консумация от 325 kWh е класифицирана в клас A++. Въпреки че има голям обем (като други хладилници тип “side-by-side” Beko GNO4331XPN , Candy CHSBSV 5172X или Midea HC-689WENBEG ), нивото на шума от 42 dB е разумно, тъй като е по-ниско в сравнение с други модели от по-старо поколение. Технологията No Frost осигурява оптимални условия за съхранение на храната в двете вътрешни пространства, като предотвратява образуването на лед във фризера. Храната може да се съхранява за период от 2 до 12 месеца във фризера, в зависимост от спецификата на всеки един от тях.

Хладилното пространство има 2 големи отделения в долната част, които осигуряват оптимални условия на влажност за плодовете и зеленчуците, за да запазят свежестта си по-дълго. В горната част има 4 рафта от безопасно стъкло, чиято височина може да се регулира според нуждите. На вратата на хладилника има още 4 пластмасови рафта, на които можете да съхранявате бутилки, кутии или поставки за яйца. Системата за Sky led осветление осигурява оптимални условия на видимост дори през нощта.

Фризерът side-by-side Candy CHSVN 174X има много хубави характеристики и е чудесен начин да съхранявате храната си. Той има голям капацитет и висока енергийна ефективност, което го прави идеален избор за вашия дом.

Фризерът има две отделения в долната част и четири рафта в горната част. Той може да побере до 10 кг замразена храна за 24 часа и 10 часа в случай на прекъсване на електрозахранването.

Виж още: Най-добрите хладилници | Най-Добрите Хладилници Side By SideЕвтини хладилници | 

Candy CHSVN 174X: Мнение за продукта

В заключение, този уред на Candy е елегантен фризер side-by-side с голям капацитет и добра енергийна ефективност. Технологията No Frost, системата за LED осветление, цифровият дисплей и технологията No Frost са други благоприятни аргументи за закупуването на този уред, произведен от Candy!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo