Ревю на Candy CDPH 2L949X

Candy CDPH 2L949X

Съдомиялните са неотменна част от модерния начин на живот. Candy CDPH 2L949X е един от новите модели, които обещават да бъдат ефективни и удобни за употреба. В това ревю ще разгледаме функциите и предимствата на тази съдомиялна.

Candy CDPH 2L949X

Виж цената за днес

Candy CDPH 2L949X: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната Candy CDPH 2L949X е с привлекателни характеристики и предлага много функционалности, които я правят един от най-добрите избори на пазара. С тази съдомиялна, можете да постигнете перфектно почистване на всякакви видове съдове.

Един от ключовите фактори, които правят тази съдомиялна толкова ефективна, е нейната способност да поставя 9 комплекта едновременно. Това позволява на потребителите да почистят голям брой съдове за много по-кратко време.

Тази съдомиялна предлага 5 програми, които включват Zoom 32, Eco, Интензивна програма – 70 градуса, Програма ECO – 50 градуса и други. Това означава, че винаги ще имате правилната програма за всякакви видове замърсявания и съдове.

Също така, съдомиялната има отложен старт, който позволява на потребителите да контролират времето, в което ще започне програмата на почистване. Това е особено удобно, ако искате да почистите съдовете си по време, когато сте заети с други задачи.

Съдомиялната Candy CDPH 2L949X е с клас E, което я прави много енергийно ефективна. Това означава, че ще намалите разходите си за електроенергия и ще спестите пари с времето.

В допълнение към всичко това, съдомиялната има регулируема горна част, която позволява на потребителите да поставят по-големи или по-високи съдове. Това е особено полезно, когато трябва да изперете големи тигани или тави.

Съдомиялната Candy CDPH 2L949X е оборудвана с индикатор за презареждане със сол, който ви уведомява, когато е необходимо да добавите повече сол. Това ви позволява да поддържате оптималния качествен резултат на почистване на съдовете ви.

Нивото на шум на тази съдомиялна е 49 dB, което означава, че е много тиха и не ще ви пречи, докато работите в кухнята.

Консумацията на енергия на тази съдомиялна е 70 kWh за 100 измивания, като енергийната консумация на цикъл е само 0.69 kWh. Това я прави много енергийно ефективна и спестява пари на дългосрочна основа.

Консумацията на вода на цикъл е само 9 литра, което я прави много ефективна и спестява вода. Това е особено полезно, ако живеете в област с ограничени ресурси на вода или ако искате да намалите разходите си за вода.

Съдомиялната има височина от 84.5 см, ширина от 44.8 см и дълбочина от 61.7 см, като теглото й е 36 кг. Това я прави подходяща за почти всяко кухненско пространство.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Candy CDPH 2L949X: Мнение за продукта

Съдомиялната Candy CDPH 2L949X е една от най-добрите на пазара. Тя има много полезни функции, като например управление с допир, функция за забавяне на стартирането и различни програми за почистване. Отличава се с енергийна ефективност и спестява вода. Ако търсите нова съдомиялна, това е отличен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo