Ревю на Candy CDIH 1D952

Candy CDIH 1D952

Днес ще направим преглед на съдомиялната за вграждане Candy CDIH 1D952. Това е едно от най-новите предложения на марката Candy, която е известна с висококачествените си уреди за дома. Тази съдомиялна е снабдена с много функции, които я правят много удобна и лесна за употреба. Ще разгледаме тези функции и ще ви дадем общо впечатление за това, как тази съдомиялна се представя.

Candy CDIH 1D952

Виж цената за днес

Candy CDIH 1D952: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната за вграждане Candy CDIH 1D952 е оборудвана с множество функции, които я правят много удобна и лесна за употреба. Тази съдомиялна има капацитет за съдове до 9 комплекта, което я прави подходяща за семейства с няколко човека.

Съдомиялната има 7 програми, което включва Интензивна програма на 70 градуса, Програма ECO -50⁰ и други. Това предоставя на потребителите гъвкавостта да избират програмата, която най-добре отговаря на техните нужди. Тази съдомиялна е класифицирана като F клас, което я прави енергоефективна.

Съдомиялната има функцията Отложен старт, която позволява на потребителите да програмират уреда да започне работа по-късно. Това е много удобно, тъй като потребителите могат да заредят съдовете си преди да отидат на работа и да настроят съдомиялната да започне работа по време на деня.

Съдомиялната има функцията Zoom 32, която позволява на потребителите да почистят по-малки количества съдове бързо и ефективно. Също така, тази съдомиялна има функцията Eco, която намалява потреблението на вода и енергия, когато се използва, като по този начин помага за защитата на околната среда и намалява разходите за енергия.

Цифровият дисплей на съдомиялната прави употребата й много лесна и удобна. Потребителите могат да видят избраната програма и оставащото време на работа на съдомиялната. Съдомиялната не изисква специална поддръжка, тъй като резервоарът се почиства автоматично, което я прави много удобна за употреба.

Съдомиялната за вграждане Candy CDIH 1D952 разполага с индикатор за презареждане със сол, който показва кога е необходимо да се добави допълнителна сол във водата за миялния цикъл. Това е много полезна функция, тъй като гарантира оптималната работа на съдомиялната и предотвратява натрупването на неприятни миризми във вътрешността й.

Отложен старт е друга функция на тази съдомиялна, която позволява на потребителите да програмират уреда да започне работа по-късно. Това е особено полезно, когато искате да мияте съдове, докато сте на работа или в друго заето време. С отложения старт, можете да настроите съдомиялната да започне работа след определен период от време, като по този начин можете да се възползвате от по-евтините тарифи за електроенергия или да се уверите, че съдовете ще бъдат готови, когато се върнете вкъщи.

Нивото на шум е 52 децибела, което означава, че машината е доста тиха и може да се използва в домашни условия без да причинява дискомфорт.

Консумацията на енергия на 100 измивания е 78 киловатчаса, което е сравнително високо, но може да зависи от модела и функционалността на машината.

Консумацията на вода за всяко измиване е 9 литра, което е по-ниско от средната консумация на вода на перални машини на пазара. Това може да бъде полезно за хора, които търсят енергоефективна перална машина, която не изразходва много вода.

Размерите на пералната машина са височина 81.5 см, ширина 44.8 см и дълбочина 55.5 см. Това може да бъде полезна информация за потребителите, които търсят перална машина, която да се вписва в ограничено пространство.

Теглото на пералната машина е 36 кг, което може да бъде важна информация при транспортирането и инсталирането на машината.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Candy CDIH 1D952: Мнение за продукта

В заключение, съдомиялната за вграждане Candy CDIH 1D952 е много добра инвестиция за вашия дом. Тя е снабдена с много функции, които я правят много удобна и лесна за употреб Също така, тя е много ефективна и икономична, като използва малко вода и енергия за своите операции. Съдомиялната е изработена от висококачествени материали и е подходяща за вграждане във всяко модерно кухненско пространство. Накрая, ние сме сигурни, че тази съдомиялна ще ви предостави много години на безпроблемна употреба и ще ви помогне да спестите време и усилия в кухнята.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo