Ревю на Candy CDCP 8

Candy CDCP 8

Съдомиялната машина Candy CDCP 8 е един от най-новите модели на пазара и вече се радва на голяма популярност сред потребителите. Тя е снабдена с най-новите технологии и функции, които гарантират перфектно постване на съдовете ви. В това ревю ще разгледаме подробно тези функции и ще ви предоставим нашето мнение за тази съдомиялна машина.

Candy CDCP 8

Виж цената за днес

Candy CDCP 8: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната машина Candy CDCP 8 е снабдена с осем комплекта. Това означава, че можете да поставите до осем комплекта съдове в нея. Също така, тя има шест програми, които позволяват на потребителя да избере най-подходящата функция за определен вид посуда.

Класът на енергийната ефективност на тази съдомиялна машина е F, което е в съответствие с високите стандарти за ефективно използване на енергия.

Съдомиялната машина е снабдена с функция за отложен старт, която позволява на потребителя да отложи старта на програмата с няколко часа. Това е полезно, когато искате да поставите съдовете в машината, но не желаете да започне програмата в момента.

Съдомиялната машина е снабдена и с бърза програма, която може да почисти съдовете ви за само 35 минути. Това е особено полезно, когато имате гости и имате нужда от бързо и ефективно почистване на съдовете.

Intensive програмата на съдомиялната машина е специално проектирана за почистване на много замърсявана посуда. Тя използва повече енергия и вода, за да постигне по-високо качество на почистване.

Обикновено програмата е стандартната програма за почистване на всички видове посуда. Тя изисква 150 минути за завършване на цикъла на почистване.

ЕКО програмата е икономична програма, която използва по-малко вода и енергия, за да постигне ефективно почистване на посудата. Тя изисква 185 минути за завършване на цикъла на почистване.

Чаши програмата е специално проектирана за почистване на стъклени чаши и други деликатни съдове. Тя изисква само 95 минути за завършване на цикъла на почистване.

Ежедневно програмата е подходяща за ежедневното почистване на съдовете. Тя изисква 90 минути за завършване на цикъла на почистване.

Бързо програмата може да почисти съдовете ви за само 35 минути, което я прави идеална за бързо почистване на малки количества съдове.

Тази съдомиялна машина е идеална за кухни с малка площ, тъй като е компактна, но все пак може да почисти до осем комплекта съдове.

Съдомиялната машина Candy CDCP 8 е много тиха, с ниво на шум от 51 децибела. Това я прави идеална за всички, които живеят в апартаменти или имат малки кухни, където шумът може да бъде проблем.

Консумацията на енергия за 100 измивания е 72 киловатчаса. Това е в съответствие с високите стандарти за енергийна ефективност и прави тази съдомиялна машина икономична за ежедневна употреба.

Консумацията на вода на цикъл е само 8 литра. Това е много ефективно и прави машината енергоспестяваща и икономична.

Съдомиялната машина е с височина 60 сантиметра, широчина 55 сантиметра и дълбочина 50 сантиметра. Тя е компактна и лесна за инсталиране във всяка кухня. Теглото на машината е 26 килограма, което я прави лесна за преместване, ако е необходимо.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Candy CDCP 8: Мнение за продукта

Съдомиялната машина Candy CDCP 8 е висококачествен продукт с много полезни функции. Тя е много лесна за използване и предлага високо качество на почистване на съдовете ви. Машината е икономична и енергийно ефективна, което я прави идеален избор за всички, които търсят перфектно почистване на съдовете си, без да изразходват много електричество или вода. В крайна сметка, ако търсите качествена и ефективна съдомиялна машина, Candy CDCP 8 е определено един от най-добрите избори на пазара.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo