Ревю на Candy CDCP 6S

Candy CDCP 6S

Днес ще направя ревю на съдомиялната машина Candy CDCP 6S. Тази машина е един от последните модели на Candy и е проектирана да премахне всички замърсявания от Вашите съдове. Ще разгледам функциите на машината, както и нейните предимства и недостатъци.

Candy CDCP 6S

Виж цената за днес

Candy CDCP 6S: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната машина е класифицирана в клас F, което може да означава, че тя не е толкова енергоефективна, колкото други модели. Въпреки това, това не означава, че тя е лоша машина, тъй като все още може да предложи много полезни функции.

Функцията за отложен старт е много полезна и Ви позволява да заредите машината преди времето и да я настроите да започне да работи по-късно. Това може да бъде особено полезно, ако живеете в зает дом или ако имате нужда да използвате машината в определено време.

Машината има 6 програми за почистване, включително интензивна програма за 140 минути, нормална програма за 120 минути, ECO програма за 195 минути, ежедневна програма за 90 минути и бърза програма за 30 минути. Това предоставя възможност за избор на програма според нуждите Ви и нивото на замърсяване на съдовете.

Тази машина е проектирана с EvoSpace, което означава, че има иновативен дизайн, който предоставя много пространство за зареждане на съдовете. Това е особено полезно, ако имате големи съдове или тенденция да зареждате машината много плътно.

Нивото на шум на тази машина е 51 dB, което е малко по-голямо от нивото на шум на някои други модели на пазара. Това може да е проблем за някои потребители, особено ако машината се използва в близост до спалнята или ако живеете в малък апартамент. Въпреки това, някои потребители може да не намерят това ниво на шум притеснително.

Машината има енергийна консумация от 0.613 kWh на цикъл и консумация на вода от 6.5 литра на цикъл. Това е малко по-високо от други модели на пазара, което може да означава, че машината е по-скъпа за използване. Въпреки това, това не е необичайно за много съдомиялни машини, особено ако те имат много функции и програми за почистване.

Съдомиялната машина има компактни размери с височина от 44 см, ширина от 55 см и дълбочина от 50 см. Това я прави подходяща за малки кухни или за тези, които търсят машина за съдове, която не заема много място.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Candy CDCP 6S: Мнение за продукта

В крайна сметка, съдомиялната машина Candy CDCP 6S е много добро решение за тези, които търсят ефективна и тиха машина за съдове. Тя има много полезни функции и предимства, включително капацитет за 6 комплекта съдове и отложен старт. Недостатъците на машината са минимални и не биха трябвало да представляват проблем за повечето потребители. В общи линии, ако търсите качествена съдомиялна машина, това може да е много добър избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo