Candy BCBF 182 N - Виж цената

Ревю на Candy BCBF 182 N

Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

Candy BCBF 182 N

Искате ли нов хладилник, който да запазва хранителните ви продукти свежи за по-дълго време? Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Ние имаме точният продукт за вас! Хладилник с фризер за вграждане Candy BCBF 182 N разполага с огромно пространство за съхранение, като спомага за запазването на вашите хранителни продукти в прясно състояние за дълго време. Candy BCBF 182 NВиж цената за днес

Candy BCBF 182 N Review

Хладилниците Candy са оборудвани с лесен за употреба електронен контрол и Sky LED светлина. С просто докосване с пръст е възможно включването/изключването на хладилника; при натискане на бутона “select” е възможно да се избере интензитет на охлаждане от 1 (по-малко студено) до 4 (най-студения). По този начин устройството е по-интуитивно, ергономично и технологично

Виж още: Ревю на AEG SCB51811LS

Размери

Хладилникът е с размери от 54 х 54 х 186 см., и е с тегло от 63,5кг. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни.

Технически характеристики

С общ обем от 256 л и изключително ниски нива на шум от едва 43 dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергоикономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 278 kWh, този хладилник гаранира, че няма да повиши разходите ви за електроенергия.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 206 л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от стъкло и 4 допълнителни рафтове на вратата подходящи за съхранението на големи бутилки. По този начин вие разполагате максимално с мястото върху рафтовете в хладилната част на вашия уред.

Фризер

Фризерът е с обем от 50 л, с 3 отделения за съхранение, предназначени както за съхранението на големи количества храна, така и за съхранението на големи и обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 3 кг за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно замразяване на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Candy е подходящ за тези от вас, които искат да осигурят перфектните условия за съхранението на своите любими хранителни продукти. Гответе любимите ястия на вашето семейство само с висококачествени, свежи и пресни хранителни продукти, осигурени от Candy BCBF 182 N !

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password