Ревю на Brother KE20 Little Angel

Brother KE20 Little Angel

В света на шевните машини, качеството и надеждността са от съществено значение при избора на подходящ модел. Brother KE20 Little Angel е една такава машина, която многократно е доказала своите предимства в сравнение с конкурентите си. В това ревю ще ви представим накратко основните характеристики на Brother KE20 Little Angel и как тази невероятна машина може да стане ваш верен помощник и вдъхновител в света на шиенето.

Brother KE20 Little Angel

Виж цената за днес

Brother KE20 Little Angel: Характеристики

Brother KE20 Little Angel е мощна механична шевна машина, която разполага с мощност от 51 W. Тя има механичен контролен панел с LCD дисплей, който предоставя лесен и интуитивен начин за настройка на машината. Максималната скорост на шиене, която може да постигне Brother KE20 Little Angel е 750 шева в минута, като това прави машината една от най-бързите на пазара.

Тази шевна машина предлага 20 различни програми за шиене, които могат да бъдат избрани чрез контролния панел. Това включва множество различни шевове, които могат да бъдат използвани за шитето на дрехи, домашни текстилни изделия и други проекти.

Максималната дължина на шева, която Brother KE20 Little Angel може да изработва, е 5 мм, а максималната ширина на шева е 7 мм. Това прави машината подходяща за изработване на широк спектър от шевове, включително декоративни шевове и шевове за закрепване на кантове.

Шевната машина е с размери 490 мм в дължина, 270 мм в ширина и 400 мм височина. Теглото й е 4.8 кг, което я прави лесна за пренасяне и съхранение. Всички тези характеристики правят Brother KE20 Little Angel отличен избор за шивачи, които търсят многофункционална и надеждна машина за шиене.

Brother KE20 Little Angel: Функции 

Brother KE20 Little Angel има и 3 модела на автоматичен илик в една стъпка, което прави изработката на красиви илици бърза и лесна. Системата за бързо навиване, която идва с машината, предоставя удобен начин за бързо и лесно навиване на намотки. Хоризонталната совалкова система с прозрачен капак позволява лесно проверяване на нивото на конеца в макарата.

Дължината на шева може да се регулира до максимум 5 мм, а ширината на шева може да бъде настроена до максимум 7 мм. Опъването на конеца може да се регулира в зависимост от използвания материал или конец. Машината е оборудвана с бутон за обратно зашиване, който позволява лесно и бързо подсилване на шева. Системата за затягане на притискащото краче позволява лесна смяна на краката за кратко време и без усилие.

За удобство на потребителите Brother KE20 Little Angel има и страничен резец за прерязване на конеца, бърз и лесен селектор на програми, LED осветление на работната зона и работен плот с подвижно рамо. Подвижното рамо има и функцията на отделение за аксесоари. Крачният педал позволява лесен контрол на скоростта на шиене. Машината има и защита на пръста от шевната игла, особено за начинаещи, за да не мине случайно пръста под иглата. Всички тези функции правят Brother KE20 Little Angel невероятна машина за шиене за всеки, който търси многофункционалност, качество и лесна употреба.

Виж още: Най-добрите шевни машини

Brother KE20 Little Angel: Мнение за продукта

След като разгледахме някои от ключовите характеристики и предимства на Brother KE20 Little Angel, можем да заключим, че тази шевна машина предлага изключителна комбинация от иновации, лесен за употреба дизайн и надеждност. Отличава се с многообразието на шевове и функции, които ще задоволят потребителите на всяко ниво. Независимо дали сте начинаещ или опитен шивач, Brother KE20 Little Angel ще ви помогне да развиете вашите умения и да създадете уникални проекти. В крайна сметка, инвестицията в този модел ще ви донесе дългосрочни ползи и ще ви помогне да овладеете изкуството на шиенето.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo