Ревю на Breville Prima Latte VCF046X-01

Breville Prima Latte VCF046X-01 

Акo на този свят имa нaпиткa, кoятo зaслужaвa дa бъдe чeствaнa, тoвa със cигурнoст е кaфeтo. Ако и вие сте от хората, за които удоволствието от чаша ароматно кафе, не може да бъде заменено от друга напитка, то ние имаме точният продукт за вас. Еспресо машина Breville Prima Latte VCF046X-01 ви дава възможността да се насладите на любимата си напитка, независимо под каква форма обичате да я консумирате.

VCF046X-01

Виж цената за днес

Breville Prima Latte VCF046X-01 Review

Автоматичен режим – той ви позволява да си приготвите еспресо, капучино или лате, с невероятен вкус и завладяващ аромат, в нормална или дори двойна доза, само с едно натискане на копчето на вашата еспресо машина.

Резервоар за мляко – резервоарът с обем от 300мл. е изключително голямо улеснение при приготвянето на капучино или лате, като в същото време е много удобен за съхранение в хладилника.

3 различни филтъра – Нормално или двойно кафе – размерът няма значение – защото с 3-те включени филтъра, вие можете да приготвите желаното от вас количетсво кафе. Open Filter System ви дава възможността да приготвяте кафе на капсули с размер на капсулите от 45мм.

Регулираща пяна – независимо дали искате по-плътен и дебел слой пяна, или тънък слой за сметка на по-голямо количетсво кафе, еспресо машина Breville Prima Latte VCF046X-01 ви дава възможността да регулирате нивото на пяната собственоръчно, за да бъде кафето приготвено, точно по ваш вкус.

VCF046X-01-3

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Водният резервоар е разположен отзад и има капацитет от 1,5 литра. Контейнерът за мляко има капацитет от 0,3 литра и може да се отделя, така че да може да се съхранява в хладилника. Пяната е плътна и богата, добавя се специална нотка към напитките и системата за плътността на пяната е регулируема, като всеки потребител настройва количеството пяна или мляко, което той иска. Контролният панел е много лесен за използване, с бутони за всеки тип напитка на разположение. За да подготвите любимата си гореща напитка, можете да изберете автоматични или ръчни опции.

Еспресо машината има мощност от 15 бара и напълно извлича вкуса от вашето любимо кафе. За автоматичния вариант имате специални бутони за еспресо, капучино или лате, като всяка от тях има възможност за подготовка в стандартно или двойно количество. Моделът разполага и с автоматична система за почистване, с което поддръжката и става още по-лесна. Дизайнът е специален, лесно се забелязва пред другите и е много елегантен за всеки дом. Устройството изглежда много добре, като в случаят се предлага в тъмно червено в комбинация с черно и има интересна конструкция.

Този продукт се предлага в 2 варианта: Breville Prima Latte VCF046X-01 – цвят червен и Breville Prima Latte VCF045X-01 – цвят сребрист.

Нашето мнение за продукта:

Ако сте от хората, за които денят задължително започва с чаша ароматно кафе, то тази еспресо машина е точният избор за вас. С множеството си функции, вие приготвяте любимото си еспресо, лате или капучино с невероятен аромат, плътна пяна и един завладяващ, горчив вкус. Защото, когато със сутрешното си кафе, отпивате и глътки оптимизъм, денят със сигурност ще бъде прекрасен.

Виж цената за днес

5/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo