Bosch WTX87M90BY - Виж цената

Ревю на Bosch WTX87M90BY

Ревюта Сушилни
8.8

Рейтинг

Bosch WTX87M90BY

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Днес ще ви представим сушилня Bosch WTX87M90BY! Това е ефективна сушилня, която е успяла перфектно да съчетае в себе си качество и ефективност при своята работа. Модерният и удобен дизайн, я прави изключително подходяща както за големите, така и за по-малките и практични домакинства. Подарете си стилна визия през всеки миг от вашето ежедневие с тази нова сушилня.

Bosch WTX87M90BYВиж цената за днес

Bosch WTX87M90BY Review

Sensitive Drying System – С чувствителната система за сушене, прането се изсушава с мек, топъл въздух, който идва от всички страни на барабана и леко се размесва от заоблените меки носители, вместо да лежи равномерно върху тъканната конструкция. Резултатът е меко пране без измачквания.

ECARF – тази система е специално разработена за хората с чувствителна кожа или кожни алергии. Този знак на вашата сушилня, гарантира предотвратяването на образуването на микроби и алергени в тъканите на вашите дрехи, като по този начин ви предпазва от кожни раздразнения.

Виж още: Ревю на Bosch WTM85251BY

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Сушилнята е решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, а материалът, от който е направена е неръждаема стомана. Това придава както стил, така и здравина на вашия нов домашен електроуред. Стъклото на люка на барабана е разделено наполовина, като в долната си част е обгърнато от черна рамка. Дигиталният дисплей, поставен в предната част на уреда, перфектно контрастира с показателите, изписващи се на него и решени в червен цвят. Всички тези детайли, придават модерен и стилен завършек на визията на вашата нова сушилня.

Размери

Сушилня Bosch WTX87M90BY разполага с изключително удобни и практични размери от 59.9 х 59.8 х 84.2 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 62dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Капацитетът и на зареждане от 9кг., позволява изсушаването както на по-големи количества дрехи, така и на по-големи и по-обемисти текстилни изделия. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с минимален разход на консумативи – вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Сушилня Bosch WTX87M90BY разполага с интегрирани някои от най-новите функции, като: Autodry и др. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Sensitive Drying System гарантират както перфектното изсушаване на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата новата ви сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – сушилня Bosch WTX87M90BY има подходяща изпираща програма за всички тях.

Нашето мнение за продукта

Стилен дизайн, избор от много програми за сушене, допълнителни опции, ниска цена и максимална ефективност и всичко това събрано в практичните размери на новата сушилня Bosch WTX87M90BY. Ако сте домакинствата, в които качеството на вашите дрехи е от изключителна важност, определено това е продукт, който е задължително да имате!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характерситики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password