Ревю на Bosch WTX87EH0EU

Bosch WTX87EH0EU

Bosch WTX87EH0EU е сушилня, която прави това, което е написано на етикета. Изсушава дрехите и го прави много бързо. Вътрешният барабан може да побере до 9 кг дрехи – достатъчно за четиричленно семейство или за значително количество пране.

Bosch WTX87EH0EU

Виж цената за днес

Bosch WTX87EH0EU: Характеристики, функции и технологии

Bosch WTX87EH0EU е чудесно допълнение към всяко домакинство. Системата за интелигентно сушене автоматично избира най-добрата програма за сушене въз основа на последния цикъл на пране, така че винаги можете да сте сигурни, че дрехите ви получават най-ефективното третиране.

Тя има щадящ цикъл на сушене, който няма да остави дрехите ви намачкани, което означава, че те ще бъдат готови за носене за нула време. Машината има и функция за автоматично сушене, която ще се включи автоматично, когато усети, че температурата е спаднала под зададената точка. Тази функция помага за пестене на енергия, като намалява отделяната топлина и поддържа дома ви хладен, докато отсъствате.

Bosch WTX87EH0EU е една от най-стабилните и тихи сушилни, на които сме попадали. С антивибрационна конструкция тя е изключително стабилна и изключително тиха благодарение на специалната защита от вибрации. Освен това разполага с топлинни сензори, които ще изключат сушилнята, ако тя прегрее.

Bosch WTX87EH0EU е сертифицирана от AllergyPlus/ECARF, което означава, че е подходяща за хора, страдащи от алергии. Програмата AllergyPlus/ECARF е програма за сертифициране, управлявана от Комисията за безопасност на потребителските продукти и Агенцията за защита на околната среда (EPA), която помага да се гарантира, че сушилните са безопасни за хора с алергии и астма.

Може да не можете да промените времето, но можете да се уверите, че сушилнята ви използва само необходимото количество електроенергия (и нищо повече). Със сушилнята Bosch WTX87EH0EU вече можете да използвате опцията FlexStart на Home Connect, за да позволите на уредите Bosch да работят с енергийно ефективни настройки – а ако използвате EEBUS-базирана система за управление на енергията за вашата интелигентна мрежова връзка или фотоволтаичен колектор, това е още по-лесно!

Функцията FlexStart на Home Connect ви позволява да избирате колко дълго вашите уреди трябва да работят на най-високо ефективните си настройки – независимо дали това означава да ги настроите само за един час на ден или да ги оставите да работят през цялата нощ. След това вашата система за управление на дома автоматично ще избере най-добрия наличен източник на енергия за тези конкретни настройки и ще включи сушилнята в оптималния момент.

С функцията Smart Dry можете да изберете най-добрата програма за сушене, която да отговаря на вида на дрехите, които перете. Програмата за сушене се избира автоматично въз основа на информацията от последния цикъл на пране. Тази безжична технология позволява комуникация между пералнята и сушилнята, без да е необходимо външно устройство или приложение. Количеството, видът на тъканта и нивото на влажност се вземат предвид при избора на програмата за сушене. Най-интелигентният начин за постигане на перфектни резултати при сушене.

Виж още: Най-добрите сушилни

Bosch WTX87EH0EU: Мнение за продукта

Сушилнята Bosch WTX87EH0EU е чудесна машина, особено ако търсите нещо високотехнологично и мощно. Тя е малко по-скъпа, но си заслужава заради това колко добре работи и какво получавате в замяна.

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo