Ревю на Bosch WTR87TW0BY

Bosch WTR87TW0BY

Сушилнята Bosch WTR87TW0BY е чудесно допълнение към всяко перално помещение. Тя е лесна за използване и има много функции, които я правят отличен избор за вашия дом. Този уред е един от най-популярните модели на пазара днес. Тя се предлага с широк асортимент от характеристики и функции, което я прави отличен избор за вашия дом.

Bosch WTR87TW0BY

Виж цената за днес

Bosch WTR87TW0BY: Характеристики, функции и технологии

Функцията AutoDry определено е една от най-добрите характеристики на тази сушилня. Ако сте като мен и ненавиждате да проверявате прането на всеки пет минути, тази функция ще ви бъде спасителна. Тя е хубава и защото означава, че в къщата ви няма да има повече дрехи, които да се мачкат или да се набръчкват – дори ако минете през две зареждания, преди да приключи цикълът на пране.

Чувствителността на системата за сушене (Sensitive Drying System) спомага за намаляване на потреблението на енергия, което може да е важно, ако се опитвате да спестите пари от сметките си за комунални услуги. Функцията за чувствителност помага да се предотврати образуването на бръчки и гънки. Цикълът на сушене също така следи температурата на дрехите, както и съдържанието на влага, за да се гарантира, че той е извършен в точното време. Това означава, че няма да ви се налага да прекарвате повече време в чакане на прането, отколкото е необходимо – машината ще свърши цялата работа вместо вас!

Едно от най-големите предимства на тази сушилня е нейният LED дисплей, който показва всички настройки и опции, докато използвате машината. Това означава, че можете да следите температурата и други фактори, без да се налага да сваляте дрехите си или да включвате светлината до сушилнята. Това също така улеснява хората, които перат в слабо осветени помещения; вместо да се налага да включват осветлението в целия си дом, те могат просто да проверят какво се случва в пералнята им.

Този модел има лесна за използване филтърна система, която улеснява изваждането на филтъра, когато трябва да го почистите. Филтрите също така могат да се мият и използват многократно, което означава, че не е нужно да се притеснявате за купуването на нови всеки път, когато се замърсят.

Сушилнята Bosch WTR87TW0BY е чудесен избор за всеки, който се нуждае от висококачествена сушилня, която може да се справи с много различни видове тъкани. Благодарение на функцията си Super 40 mix можете да я използвате за безпроблемно сушене на дрехи от памук и вълна. Тя е чудесна и за сушене на кърпи, ризи и спортни облекла. Тази сушилня има две настройки на топлината, за да ви помогне да изберете най-добрия вариант за вашия тип тъкан.

  • Дълбочина: 59,9 см
  • Широчина: 59,8 см
  • Височина: 84,2 см
  • Тегло: 53,2 кг
  • Дължина на кабела: 145 см

Виж още: Най-добрите сушилни

Bosch WTR87TW0BY: Мнение за продукта

Като цяло сушилнята Bosch WTR87TW0BY е чудесен избор за всеки, който иска да модернизира пералното си помещение. Тя има много функции, които са лесни за използване и поддръжка, и широк избор от настройки, които ще ви позволят да намерите най-добрия вариант за вашите нужди.

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo