Bosch WTR85V10BY - Виж цената

Ревю на Bosch WTR85V10BY

Ревюта Сушилни
8.8

Рейтинг

Bosch WTR85V10BY

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Днес ще ви представим сушилня Bosch WTR85V10BY! Това е ефективна сушилня, която е успяла перфектно да съчетае в себе си качество и ефективност при своята работа. Модерният и удобен дизайн, я прави изключително подходяща както за големите, така и за по-малките и практични домакинства. Подарете си стилна визия през всеки миг от вашето ежедневие с тази нова сушилня.

Bosch WTR85V10BYВиж цената за днес

Bosch WTR85V10BY Review

Sensitive Drying System – С чувствителната система за сушене, прането се изсушава с мек, топъл въздух, който идва от всички страни на барабана и леко се размесва от заоблените меки носители, вместо да лежи равномерно върху тъканната конструкция. Резултатът е меко пране без измачквания.

Виж още: Ревю на Electrolux EW8F248B

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Сушилнята е решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, а материалът, от който е направена е неръждаема стомана. Това придава както стил, така и здравина на вашия нов домашен електроуред. Стъклото на люка на барабана е разделено наполовина, като в долната си част е обгърнато от черна рамка. Дигиталният дисплей, поставен в предната част на уреда, перфектно контрастира с показателите, изписващи се на него и решени в червен цвят. Всички тези детайли, придават модерен и стилен завършек на визията на вашата нова сушилня.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 65 dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Капацитетът и на зареждане от 8 кг., позволява изсушаването както на по-големи количества дрехи, така и на по-големи и по-обемисти текстилни изделия. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергоикономична с минимален разход на консумативи – вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Нашето мнение за продукта

Bosch WTR85V10BY е нов, модерен уред, който ще осигури перфектното изсушаване на вашите дрехи, като същевременно ще запази тъканите и цветовете им изключително качествени. Изглеждайте винаги перфектно в офиса, в ежедневието си или дори у дома, с помощта на този иновативен уред. 

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password