Bosch WTH85200BY - Виж цената

Ревю на Bosch WTH85200BY

Ревюта Сушилни
8.5

Рейтинг

Bosch WTH85200BY 

Държите ли на перфектното качество на вашите дрехи? Искате ли нова, мултифункционална сушилня, която да се грижи за перфектното изсушаване на вашите дрехи като същевременно запазва качеството на техните тъкани за дълго време?! Ние имаме точният продукт за вас! Сушилня Bosch WTH85200BY с висока ефективност при своята работа и 15 различни програми, гарантирано ще поддържа вашите дрехи сухи, със свеж аромат и наситени цветове за дълъг период от време.

Bosch WTH85200BYВиж цената за днес

Bosch WTH85200BY Review

Sensitive Drying System – С чувствителната система за сушене, прането се изсушава с мек, топъл въздух, който идва от всички страни на барабана и леко се размесва от заоблените меки носители, вместо да лежи равномерно върху тъканната конструкция. Резултатът е меко пране без измачквания.

SoftDesign – барабанна система: насладете се на мекотата на вашите дрехи, дори при множество изсушавания благодарение на уникалната структура на барабана.

AutoDry – благодарение на изключителната точност на степента на изсушаване на вашите дрехи, вече не е необходимо да се притеснявате, че те могат да се свият или качеството на материите им да бъде нарушено.

Sport – тази програма е специално създадена за изсушаването на спортни дрехи от деликатни материи като памук и синтетика, при изпираща програма до 40 градуса и оптимизирано ниво на влажност.

Виж още: Ревю на Gorenje D8565NR

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Сушилнята е решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, а материалът, от който е направена е неръждаема стомана. Това придава както стил, така и здравина на вашия нов домашен електроуред. Стъклото на люка на барабана е разделено наполовина, като в долната си част е обгърнато от черна рамка. Дигиталният дисплей, поставен в предната част на уреда, перфектно контрастира с показателите, изписващи се на него и решени в червен цвят. С този домашен електроуред, няма как изискания ви вкус и модерно обзавеждане да останат незабелязани от гостите във вашия дом.

Размери

Сушилня Bosch WTH85200BY разполага с изключително удобни и практични размери от 63.6 х 59.8 х 84.8 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 48кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 65dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Капацитетът и на зареждане от 8кг., позволява изсушаването както на по-големи количества дрехи, така и на по-големи и по-обемисти текстилни изделия. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с Консумация на енергия (стандартна програма) от 1.9kWh. Вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Сушилня Bosch WTH85200B разполага с интегрирани някои от най-новите функции, като: Отложен старт, Защита от деца, Оставащо времеи др. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Autodry, Sensitive Drying System, SoftDesign, гарантират както перфектното изсушаване на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Сушилня Bosch WTH85200B има подходяща програма за всички тях. С 15-те си различни програми като Кърпи, Pизи, Блузи, Бързо сушене, Памук, Смесено сушене, Спорт, Вълна – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн, перфектно качество на работа и 15 различни програми, Сушилня Bosch WTH85200BY ще осигури перфектно изсушаване на вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи да запази качеството и цветовете дори на най-фините материи. Ако сте от хората, които държат на перфектното качество на своите дрехи, то Сушилня Bosch WTH85200BY ще се превърне във вашия най-верен помощник при тяхното изсушаване. Вече не е необходимо да чакате с дни, за да носите любимите си дрехи. Просто ги сложете в сушилнята и оставете за себе си удоволствието от тяхното бързо изсъхване и мигновено обличане.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password