Bosch WAT24460BY - Виж цената

Ревю на Bosch WAT24460BY

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Bosch WAT24460BY

Държите ли на ежедневната си безупречна визия? Искате ли вашите дрехи да бъдат искрящо чисти, със свеж аромат и запазено качество на материите? Ние имаме точния продукт за вас! Пералня Bosch WAT24460BY с най-висок енергиен клас А+++ и 12 изпиращи програми, ще осигури безупречната чистота на вашите дрехи, за да изглеждате спретнати и стилни във всеки момент от вашия ден.

Bosch WAT24460BYВиж цената за днес

Bosch WAT24460BY Review

12/24ч отложен старт – благодарение на тази опция, можете да заредите вашата пералня, да изберете желаната от вас програма за изпиране и да настроите нейното стартиране в желано от вас време.

Функция презареждане – ако сте забравили да добавите някоя дреха към прането, а вашата пералня машина вече е стартирала изпиращия си цикъл, няма проблем! Благодарение на функцията „презареждане”, вие можете да спрете изпиращия цикъл, да добавите желаните от вас дрехи в пералнята машина, след което да профължите с тяхното изпиране.

Sport Program – създателите на пералнята машина от Bosch, са се погрижили и за тези от вас, за които спортът е ежедневие, хоби или начин за релаксация след напрегнатата работна седмица. Благодарение на програмата за изпиране на вашата спортна екипировка, тя е безупречно чиста, без да променя качеството на своята специфична материя.

Wool Program – тази програма е специално предназначен за изпирането на вашите вълнени дрехи. Замърсяванията се почистват в дълбочина, а дрехите от специфична вълнена материя остават качествени и меки като в първия ден на тяхното закупуване.

Виж още: Ревю на Samsung WW90M644OPX/LE

Bosch WAT24460BYДизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Черният дигитален дисплей, показващ изпиращата програма и оставащото време до нейния край в комбинация с черната лайсна, обгръщаща люка на барабана, придават стилен завършек на нейната визия.

Размери

Пералня Bosch WAT24460BY разполага с изключително удобни и практични размери от 59 х 59.8 х 84.8 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 70кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1200 об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 74dB при центрофуга и 50dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 137 kWh и на вода от 9900 l, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Bosch WAT24460BY разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Система за откриване на пяна, Сигнализиране при финализиране на програма, Защита от деца. Допълнителните функции като: Възможност за допълнително добаявне, Температура, Таймер за оставащо време, VarioPerfect, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо дали искате да изперете снежно белите си дрехи, черните или цветни дрехи, вашата нова пералня машина има подходяща програма за изпиране на дрехи от всякакви цветове и материи. Тя ще премахне упоритите петна, като същевременно ще запази цветовете на дрехите наситени, а тъканите меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване. Програмите, с които разполага пералнята машина са: Вълна, Памук, Спортна, Предпране, Програма за допълнително изплакване, Цветно пране, Програма за коприна/завеси, Дънки.

Нашето мнение за продукта

Пералня Bosch WAT24460BY е нов, модерен уред, който ще осигури перфектното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази тъканите и цветовете им изключително качествени. Изглеждайте винаги перфектно в офиса, в ежедневието си или дори у дома, с помощта на този иновативен уред. Пералня Bosch WAT24460BY със сигурност ще се превърне във верен помощник на всяка спретната домакиня, в борабата с упоритите петна!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password