Ревю на Bosch WAN28160BY

Bosch WAN28160BY

Пералнята е един от незаменимите електроуреди във всеки дом. Предлагането на перални машини е много разнообразно, има много възможности и ако искате да сте сигурни, че избирате издръжлив и надежден модел, препоръчително е да изберете машина, произведена от немска компания, като Bosch, Miele или Siemens. Дори и да имат по-високи цени, тези перални са с модерен дизайн, безшумни и икономични двигатели и използват последно поколение технологии.

Информацията е ценна, когато става въпрос за закупуване на нова пералня Bosch. Наше задължение е да ви информираме за характеристиките, функциите и технологиите на този продукт. Дали това е правилният избор за вашите нужди, ще разберете по-долу.

Bosch WAN28160BY

Виж цената за днес

Bosch WAN28160BY е пералня с предно зареждане, специално проектирана за тези, които не искат да правят компромис между качество, ефективност и устойчивост . В същото време това е пералня с модерен дизайн, която има полезни функции и програми за пране, така че да получите най-добрите резултати без никакви усилия.

Bosch WAN28160BY: Характеристики, функции и технологии

Bosch WAN28160BY не позволява достъп от деца. Специалната функция Child Lock може да се активира, за да предотврати промяната на предварително избраната програма, особено когато децата са склонни да се разхождат около контролния панел на пералнята. По този начин се блокира достъпът до системата за управление.

Всеки иска да пести енергия, когато пере, но в определени дни скоростта е по-важна. Особено когато бързаш. Благодарение на функцията VarioPerfect имате налични и двете опции, без компромис с производителността. Просто изберете между функциите SpeedPerfect или EcoPerfect в менюто, за да настроите повечето програми за по-бърза или по-ефективна работа. Това ви помага да намалите времето за пране с до 65% или консумацията на енергия с до 50%. Но независимо какво решите, резултатът от прането винаги ще бъде един и същ, 100% перфектен.

С функцията Speed ​​​​Perfect можете да намалите времето за пране при всяка програма, като резултатите от прането няма да бъдат засегнати по никакъв начин. Може да се използва в смесена комбинация, например избраната програма плюс Speed ​​​​Perfect за намаляване на времето за пране.

Оборудван с надежден, висококачествен двигател с минимална консумация на енергия чрез технологията EcoSilence Drive.

ActiveWater регулира точно колко вода е необходима за пране и колко електричество е необходимо за едно пране в зависимост от количеството дрехи.

Функцията за презареждане е много е полезен в случай, че сте забравили да поставите дреха в пералнята или искате да извадите дреха по време на пране.

Пералнята е оборудвана с AntiVibration за много добра стабилност и за намален шум по време на центрофугиране.

Друга полезна функция е TimeDelay , с която основно задавате кога искате пералнята да стартира.

С нисък шум от 52 dB по време на пране и 74dB при центрофугиране, не е нужно да се притеснявате за шума.

Хареса ми, че пералнята има голям брой програми и иновативни функции. Функцията SpeedPerfect се грижи за идеално чисто пране, спестявайки до 65% време, 3D AquaSpar осигурява по-бързо проникване на водата, системата ActiveWater се грижи за максималното пестене на вода и енергия. Функцията за презареждане се използва за прекъсване на прането, ако сте забравили да добавите нещо.

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане | Най-добрите перални Bosch

 

Bosch WAN28160BY: Програми

 • Памук – предназначен е за артикули от памук с висока степен на замърсяване, като максималната температура на пране е 90 градуса по Целзий.
 • Eco 40-60 – е икономична програма, подходяща за средно замърсени памучни дрехи, като максималното зареждане е 8 кг.
 • Интензивен – подходящ е за памук, лен или смеси с висока степен на замърсяване, температурата на пране може да се регулира до 90 градуса по Целзий. Максимално допустимото натоварване е 8 кг.
 • Easy-care – осигурява лесна грижа за дрехи от смесени или смесени тъкани, като максималното натоварване е 4 кг, а температурата е 60 градуса по Целзий.
 • Вълна – е предназначена за вълнени дрехи, като температурата на пране е 40 градуса по Целзий и максималното натоварване е 2 кг.
 • Super Quick – е кратка програма, която ви позволява да изберете продължителност между 15 минути или 30 минути, като максималното зареждане е 4 кг, а температурата на пране е 40 градуса по Целзий.
 • Изплакване – осигурява допълнително изплакване на дрехите.
 • Allergy Plus – предназначен е за пране на издръжливи дрехи, подходящ е за хора с алергии или чувствителна кожа.
 • Ризи/Блузи – подходяща е за пране на тънки блузи и ризи от памук, лен, синтетични влакна или смеси, като температурата на пране е максимум 60 градуса по Целзий и максимално натоварване 2 кг.
 • Тъмно пране – предназначено е за тъмни или черни дрехи, температурата на пране е 40 градуса по Целзий, а максималното зареждане е 4 кг.
 • Спортно облекло – е специално създадено за спортни артикули, екипировка от синтетични материали, микрофибър и вълна. Температурата на пране е максимум 40 градуса по Целзий, а максималното натоварване е 2 кг.
 • Деликатни/Коприна – препоръчва се за пране на чувствителни дрехи от коприна, вискоза и синтетични материали, като температурата на пране е 40 градуса по Целзий и максималното зареждане от 2 кг.
 • Night Wash Mix – подходяща е за пране на памук, лен, синтетични влакна или смеси, като осигурява безшумен режим на работа. Температурата на пране е максимум 60 градуса по Целзий, а максималното натоварване е 4 кг.
 • Quick Mix – е бърза програма, предназначена за дрехи от памук, лен, синтетични влакна или смеси, температурата на водата може да се регулира до 60 градуса по Целзий, а максималното зареждане е 4 кг.

Bosch WAN28160BY: Нашето мнение за продукта

Тези, които искат пералня с голям капацитет на зареждане, висока скорост на центрофугиране, отлична енергийна ефективност, с полезните функции и технологии, горещо препоръчвам модела Bosch WAN28160BY.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo