Bosch WAN24160BY - Виж цената

Ревю на Bosch WAN24160BY

Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Bosch WAN24160BY 

Държите ли на безупречния си външен вид? Избирате ли внимателно вашите дрехи да бъдат само от качествени материи? А искате ли те да останат такива за дълго време? Ако отговорът е „да”, то ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим пералня Bosch WAN24160BY. С 6 изпиращи програми и множество иновативни технологии, интегрирани в тази пералня машина, тя ще поддържа вашите любими дрехи искрящо чисти, с наситени цветове и максимално запазено качество на тъканите!

Bosch WAN24160BYВиж цената за днес

Bosch WAN24160BY Review

VarioPerfect™ – благодарение на опциите SpeedPerfect и EcoPerfect, вие спестявате с до 40% от времето, необходимо за изпиране или до 10% по-малък разход на енергия.

ActiveWater™ – благодарение на двустепенна програма за изпиране на прането, вие пестите вода и енергия.

Вълна – тази програма е специално създадена за изсушаването на вашите вълнени дрехи. Деликатната грижа на пералнята гарантира, че те ще бъдат перфектно изпрани, като същевременно деликатната въленена материя ще бъде със запазени качество и мекота.

Виж още: Ревю на Bosch WAN20162BY

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Черният дигитален дисплей, показващ изпиращата програма и оставащото време до нейния край в комбинация с червената лайсна, обгръщаща част от люка на барабана, придават стилен завършек на нейната визия.

Размери

Пералнята разполага с изключително удобни и практични размери от 55х59.8 х 84.8 cm (ДхШхВ) и е с тегло от 69кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1200 об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 74dB при центрофуга и 54dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С разход на електроенергия от едва 0.85 kWh при стандартна програма и на вода от 9020 l на година, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Bosch разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Waterproof system, Система за откриване на пяна, Сигнализиране при финализиране на програма. Допълнителните функции като: VarioPerfect, ActiveWater, 3D AquaTronic, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо дали искате да изперете снежно белите си дрехи, черните или цветни дрехи, вашата нова пералня машина има подходяща програма за изпиране на дрехи от всякакви цветове и материи. Тя ще премахне упоритите петна, като същевременно ще запази цветовете на дрехите наситени, а тъканите меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване. Програмите, с които разполага пералнята машина са: Бельо, Деликатни, Програма за ръчно пране, Коприна, Вълна, Бърза програма, Памук, Синтетика, Изплакване, Изплакване и центруфуга.

Нашето мнение за продукта

Bosch WAN24160BY е нов, модерен уред, който ще осигури перфектното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази тъканите и цветовете им изключително качествени. Изглеждайте винаги перфектно в офиса, в ежедневието си или дори у дома, с помощта на този иновативен уред. Тази пералня Bosch, със сигурност ще се превърне във верен помощник на всяка спретната домакиня, в борабата с упоритите петна!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password