Bosch WAN20162BY - Виж цената

Ревю на Bosch WAN20162BY

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Bosch WAN20162BY 

Държите ли на безупречния си външен вид? Избирате ли внимателно вашите дрехи да бъдат само от качествени материи? А искате ли те да останат такива за дълго време? Ако отговорът е „да”, то ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим пералня Bosch WAN20162BY. С 14 изпиращи програми и множество иновативни технологии, интегрирани в тази пералня машина, тя ще поддържа вашите любими дрехи искрящо чисти, с наситени цветове и максимално запазено качество на тъканите!

Bosch WAN20162BYВиж цената за днес

Bosch WAN20162BY Review

EcoSilence Drive – благодарение на тази технология, вашата пералня машина е изключително удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашие дом, като гарантирано няма да смущава вашето спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при нейната работа.

Система за откриване на пяна – Системата за пяна засича количеството на образуванта пяна във вашия уред, като когато тя достигне максималните нива, нейното образуване бива автоматично предотвратено. По този начин се предотвратява преливане или повреда във вашия уред.

Защита от деца – бутоните на този модел, могат да бъдат заключени, за да се избегне промяната на програмата или случайно включване на пералнята машина от децата, които се играят около нея.

Виж още: Ревю на Beko WTE10744XWAT

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Черният дигитален дисплей, показващ изпиращата програма и оставащото време до нейния край в комбинация с червената лайсна, обгръщаща част от люка на барабана, придават стилен завършек на нейната визия.

Размери

Пералнята разполага с изключително удобни и практични размери от 59х60х 84.8 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 75кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1000 об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 74dB при центрофуга и 54dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 0.85 kWh и на вода от 9020 l, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Bosch WAN20162BY разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Система за откриване на пяна, Защита от деца, Сигнализиране при финализиране на програма, Система за контролиране на дебита при финализиране на програма. Допълнителните функции като: ActiveWater, Vario Perfect, Speed Perfect, Eco Perfect, EcoSilence Drive, AntiVibration Design, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо дали искате да изперете снежно белите си дрехи, черните или цветни дрехи, вашата нова пералня машина има подходяща програма за изпиране на дрехи от всякакви цветове и материи. Тя ще премахне упоритите петна, като същевременно ще запази цветовете на дрехите наситени, а тъканите меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване. Програмите, с които разполага пералнята машина са: Бельо, Програма за ръчно пране, Вълна, Памук, Синтетика, Спорт, Деликатна, Центруфуга, Завеси, Изплакване, Тъмни цветове.

Нашето мнение за продукта

Пералня Bosch WAN20162BY е нов, модерен уред, който ще осигури перфектното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази тъканите и цветовете им изключително качествени. Изглеждайте винаги перфектно в офиса, в ежедневието си или дори у дома, с помощта на този иновативен уред. Тази пералня от Bosch, със сигурност ще се превърне във верен помощник на всяка спретната домакиня, в борабата с упоритите петна!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password