Bosch WAB20262BY - Виж цената

Ревю на Bosch WAB20262BY

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Bosch WAB20262BY 

Държите ли на ежедневната си безупречна визия? Искате ли вашите дрехи да бъдат искрящо чисти, със свеж аромат и запазено качество на материите? Ние имаме точния продукт за вас! Пералня Bosch WAB20262BY с най-висок енергиен клас А+++ и 15 изпиращи програми, ще осигури безупречната чистота на вашите дрехи, за да изглеждате спретнати и стилни във всеки момент от вашия ден.

Bosch WAB20262BYВиж цената за днес

Bosch WAB20262BY Review

ECARF – тази система е специално разработена за хората с чувствителна кожа или кожни алергии. Този знак на вашата сушилня, гарантира предотвратяването на образуването на микроби и алергени в тъканите на вашите дрехи, като по този начин ви предпазва от кожни раздразнения.

VarioPerfect™ – благодарение на опциите SpeedPerfect и EcoPerfect, вие спестявате с до 40% от времето, необходимо за изпиране или до 10% по-малък разход на енергия.

ActiveWater™ – благодарение на двустепенна програма за изпиране на прането, вие пестите вода и енергия.

Виж още: Ревю на Hotpoint-Ariston AQ105D49D

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Черният дигитален дисплей, показващ изпиращата програма и оставащото време до нейния край, придава стилен завършек на нейната визия.

Размери

Пералня Bosch WAB20262BY разполага с изключително удобни и практични размери от 56 х 60 х 85 cm (ДхШхВ) и е с тегло от 67кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1000rpm ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 73dB при центрофуга и 57dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 153 kWh и на вода от 10560 l, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Bosch WAB20262BY разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Прекъсване на програмата, Система за откриване на пяна, Защита от деца, Сигнализиране при финализиране на програма, Система за контролиране на дебита. Тези функции в комбинация с иновативните технологии VarioPerfect™, ActiveWater™, AllergyPlus/ECARF, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо дали искате да изперете снежно белите си дрехи, черните или цветни дрехи, вашата нова пералня машина има подходяща програма за изпиране на дрехи от всякакви цветове и материи. Тя ще премахне упоритите петна, като същевременно ще запази цветовете на дрехите наситени, а тъканите меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване. Програмите, с които разполага пералнята машина са: Вълна, Смесена, Памук, Спортна.

Нашето мнение за продукта

Пералня Bosch WAB20262BY е нов, модерен уред, който ще осигури перфектното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази тъканите и цветовете им изключително качествени. Изглеждайте винаги перфектно в офиса, в ежедневието си или дори у дома, с помощта на този иновативен уред. Пералня Bosch WAB20262BY със сигурност ще се превърне във верен помощник на всяка спретната домакиня, в борабата с упоритите петна!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password