Bosch TDI903231H - Виж цената

Ревю на Ютия Bosch TDI903231H

Ревюта Ютии
8.7

Рейтинг

Bosch TDI903231H

Забравете за часовете прекарани в чакане на вашата ютия да загрее достатъчно, за да изгладите вашите дрехи! Днес ви представяме новата ютия Bosch TDI903231H с изключителна мощност на работа от 3200W и множество допълнителни функции, тя ще се погрижи за перфектното изглаждане на всяка гънка от вашите любими дрехи!

Bosch TDI903231HВиж цената за днес

 Bosch TDI903231H Review

Плоча Ceranium Glissee – плочата, осигурява много лесно приплъзване на ютията, както и равномерно разпределяне на парата и устойчивост срещу надраскване. По този начин, гладенето става изключително лесно и бързо!

Система против котлен камък – специалната система, с която разполага ютията предотвратява образуването на котлен камък, като по този начин гарантира дългия живот на уреда.

Парна струя: 200гр – парната струя до 200 градуса, омекотява и навлажнява материите, така че да осигури лесното гладене, дори на по-твърдите и труднообработваеми материи.

Виж още: Ревю на Philips Azur FreeMotion GC4595/40

Дизайн

Дизайнът на ютията е изключително свеж и цветен. Решена в комбинация от лилаво и бяло, тя би паснала във всяко домакинство, дори когато я съхранявате на видно място. В горната си част има отвор за вода, както и 2 бутона за регулация на парата, а контролният бутон, чрез който избирате различни опции за гладете, се намира в долната част на уреда.

Характеристики и функции

Ютията разполага с удобни и практични размери. Това я прави лесна и удобна за съхранение, дори когато не разполагате с много пространство у дома. Мощността и от 3200W прави нейната ефективност изключително висока, а дължината на кабела от 2.5м позволява да обхващате голям диапазон на гладене. Освен с перфектни технически характеристики, ютията разполага и с множество функции. Количеството пара от 65гр/мин и парната струя 200гр/мин осигуряват лесното гладене дори на материи, които са по-твърди и по-трудноподатливи на третиране. Някои от другите функции, с които разполага уреда са: Вертикално гладене, Противо-капкова система, Система против котлен камък, Функция спрей. Тези функции осигуряват както качествената, така и сигурността, че можете да използвате ютията дълги години наред, без опасността от нейната повреда.

Нашето мнение за продукта

Ютия Bosch TDI903231H е нов, модерен и изключително ефективен уред! Тя разполага с изключителна мощност на работа от 3200W и множество модерни технологии, оптимизиращи и подпомагащи процеса на гладене. Гладете бързо, лесно и качествено вашите текстилни изделия с новата ютия от Bosch!

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password