Bosch SMV50E60EU - Виж цената

Ревю на Bosch SMV50E60EU

Ревюта Съдомиялни
9

Рейтинг

Bosch SMV50E60EU

Съдомиялна за вграждане Bosch SMV50E60EU е перфектният избор, ако искате съдомиялна с електронно управление, най-съвременни функции и технологии. Съдомиялната машина има много изчистен дизайн с класически бял цвят, енергономична работа и голям капацитет на зареждане. Тя ще се погрижи за блясъка и чистотата на вашите съдове, независимо от степента на тяхното замърсяване.

Bosch SMV50E60EUВиж цената за днес

Функции

Intensive Eco 45 – тази функция ви позволява да почистите до блясък, дори много силно замърсени съдове.

AquaSensor – за кристално чисти съдове. Тази функция настройва цикълът на измиване, регулирайки количеството използвана вода, температурата и продължителността на програмата, в зависимост от избрания тип и степен на замърсеност, които се отчитат от сензорите.

Aqua stop – В случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност AquaStop автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение

Виж още: Ревю на Beko DIS25011

Дизайн и Характеристики

Bosch SMV50E60EU е с удобен и практичен дизайн – решена в класически бял цвят с вграден контролен панел в черен цвят поставен в горната част на вратата, съдомиялната ще пасне във всяка кухня независимо от нейните размери и обзавеждане. Размерите на уреда са: 81.5 х 59.8 х 55см (ВхШхД).

Енергийният клас, в който спада уреда е А+, което гарантира ефективната и същевременно ергономична работа на съдомиялната с годишна консумация на електроенергия от едва 290kWh и на вода от 3360л. Средната консумация на вода за измиващ цикъл е 12л. Освен това, съдомиялната е с ниски нива на шум от 48 dB, което гарантира, че тя няма да смущава спокойствието ви с неприятни шумове по време на своята работа. Капацитетът и на зареждане от 12 комплекта и 4 нива на температура, позволява да измиете голям обем от съдове, само с един измиващ цикъл, съобразен с техните специфични нужди.

Освен с перфектни технически характеристики, съдомиялната разполага и с множество функции и технологии. Функцията за „Еко” е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода. Допълнителните функции, с които разполага уреда са: Оставащо време, Защита от протичане, Индикатор за оставащо време, Индикатор за презареждане със сол, Самопочистващ се филтър, Сензор за зареждане, Цикъл с половин зареждане, Поставка за плотове. Възможността за избор между 5 измиващи програми, ще ви позволи да измиете всякакъв вид съдове, независимо от тяхната степен на замърсяване. Програмите, с които разполага съдомиялната са: Повторно измиване, Интензивна, Еко, Отложен старт (3, 6 или 9 часа).

В заключение

Bosch SMV50E60EU много добра съдомиялна машина, достатъчно просторна и икономична, за да върши работата си в оптимални параметри. Ефективното измиване на вашите съдове е гарантирано, а програмите и са доста разнообразни. Казват, че съотношението качество/цена е много добро и е трудно достижимо, но от Bosch, успешно са успели да създадат такъв продукт. Ако сте от домакинствата, които държат блестящо чистите съдове, то този продукт би бил верен помощник на всяко домакинство.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password