Ревю на Bosch SMV4HTX33E

Bosch SMV4HTX33E

Съдомиялната за вграждане Bosch SMV4HTX33E е един от най-новите модели на тази марка. Тя е снабдена с множество функции, които я правят една от най-ефективните и удобни съдомиялни на пазара. В това ревю ще разгледаме нейните основни характеристики и предимства.

Bosch SMV4HTX33E

Виж цената за днес

Bosch SMV4HTX33E: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната за вграждане Bosch SMV4HTX33E има капацитет от 12 комплекта, което я прави идеална за семейства или домакинства с голям обем на посудата. Тя разполага с 6 програми, включително Eco 50°, Intensive 70°, Auto 45-65°, Silence 50°, Favorite и Extra Dry. Това позволява на потребителите да изберат най-подходящата програма за тяхната посуда.

Съдомиялната е клас D по енергийна ефективност, което я прави по-икономична в сравнение с други модели на пазара. Тя е снабдена със система за свързване с Home Connect, която позволява да я контролирате дори от разстояние чрез мобилното приложение на Bosch.

Важно предимство на тази съдиялна е чекмеджето Vario, което може да се поставя лесно в долната кошница. Това устройство осигурява регулируема височина до 5 см на 3 нива, за да можете да настроите височината на кошницата според нуждите си.

Easy Start Guide е функция, която помага на потребителите да изберат подходящата програма за измиване на посудата. Информационната осветеност InfoLight показва, когато машината работи.

Съдомиялната за вграждане Bosch SMV4HTX33E има функция за Extra Dry, която гарантира, че посудата ще се изсуши напълно след цикъла на измиване. Функцията Favorite позволява на потребителите да запазят своята любима програма за бърз и лесен достъп.

Програма Eco 50° е идеална за по-икономично измиване на посудата. Функцията Silence on demand позволява да я зададете да работи на по-ниска скорост, когато е нужно да намалите нивото на шума.

Съдомиялната разполага със системата ActiveWater, която контролира количеството вода, което се използва по време на цикъла на измиване, като по този начин прави употребата й по-икономична. Тя е също така снабдена с функция EcoSilence Drive, която прави работата й по-тиха и напълно безшумна.

DosageAssist е система, която подобрява ефективността на почистване на посудата, като осигурява равномерно разпределение на таблетките за миене.

Автоматичните програми на съдомиялната за вграждане Bosch SMV4HTX33E определят самостоятелно времето и температурата на измиване в зависимост от заредената посуда. Сензорът за зареждане определя количеството посуда и регулира количеството вода, което се използва.

Съдомиялната за вграждане Bosch SMV4HTX33E разполага с функция за защита от протичане, която гарантира, че няма да има изтичане на вода от съдомиялната. Тя има индикатор за оставащо време, който показва колко време остава до завършването на програмата.

Звуковият сигнал при завършване на програмата ви информира, когато посудата вече е готова за изваждане. Съдомиялната разполага с функция за отложен старт, която ви позволява да зададете времето, в което искате програмата да започне.

Цикълът с половин зареждане е полезна функция, която позволява да измивате само горния или долния рафт на съдомиялната, а не цялата посуда, когато имате по-малко съдове.

Съдомиялната за вграждане Bosch SMV4HTX33E разполага с подвижен горен рафт, който ви позволява да промените височината му според нуждите ви. Това е особено полезно, когато трябва да поставите високи съдове или бутилки.

Съдомиялната има поставка за плотове, която ви позволява да поставите купи или тави за готвене, за да ги измияте лесно.

Препоръчителната доза дезинфектант е функция, която ви дава възможност да добавите дезинфектант към цикъла на измиване, когато има нужда от почистване на посуда с високо ниво на замърсяване.

Съдомиялната за вграждане Bosch SMV4HTX33E е една от най-удобните и функционални съдомиялни на пазара, която може да се грижи сама за себе си и да предостави чиста и суха посуда след всяко измиване.

Съдомиялната за вграждане Bosch SMV4HTX33E има ниво на шум от 46 dB, което я прави много тиха и подходяща за използване в домакинства, където пространството е малко.

Годишната енергийна консумация на тази съдомиялна е 258 kWh, като консумацията на енергия за 100 измивания е 82 kWh. Това я прави една от най-икономичните съдомиялни на пазара.

Консумацията на енергия на цикъл е 0.9 kWh, като средният разход на вода за година е 2660 литра, а консумацията на вода на цикъл е 9.5 литра. Това я прави много ефективна и икономична за използване.

Съдомиялната е висока 81.5 см, с ширина 59.8 см и дълбочина 55 см. Дължината на кабела е 175 см, като това ви дава достатъчно свобода за поставянето й в желаното място.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Bosch SMV4HTX33E: Мнение за продукта

Съдомиялната за вграждане Bosch SMV4HTX33E е една от най-висококачествените и функционални съдомиялни на пазара. Тя е снабдена с множество функции, които я правят изключително удобна и ефективна. Това е идеалният избор за всички, които търсят висококачествена съдомиялна за вграждане, която да им осигури перфектно почистване на посудата.

Виж цената за днес

4/5 - (5 votes)
Review-bg.com
Logo