Ревю на Bosch SMV46KX04E

Bosch SMV46KX04E

Bosch SMV46KX04E е съдомиялна за вграждане, която предлага високо качество на измиване и енергийна ефективност. С технологията на Bosch за използване на по-малко вода и енергия, тази съдомиялна е идеална за домакинства, които търсят ефективност и икономия на разходите.

Bosch SMV46KX04E

Виж цената за днес

Bosch SMV46KX04E: Характеристики, функции и технологии

13 комплекта – Тази съдомиялна машина може да поеме до 13 комплекта съдове, което я прави идеален избор за по-големи семейства или домакинства.

6 програми – Съдомиялната машина разполага с 6 програми за измиване, включително програми за стандартно, интензивно, бързо, нежно почистване, за чаши и много други.

Клас Е – Този модел е класифициран като клас Е за енергийна ефективност, което означава, че енергопотреблението му е ниско, което води до по-ниски разходи за електроенергия.

ExtraDry – Тази опция за изсушаване на съдове осигурява допълнително изсушаване, за да се гарантира, че съдовете са напълно сухи след края на цикъла на измиване.

Glass 40°C – Тази програма е специално разработена за почистване на чаши и други деликатни съдове с ниска температура на водата, за да се избегне повреда на материалите.

VarioFlex и Vario чекмедже – Тези опции за регулиране позволяват на потребителя да променя височината и разположението на кошниците, за да се адаптират към различни видове съдове и да се увеличи капацитетът на машината.

Тройна система Rackmatic – Тази опция позволява на потребителя да регулира височината на горната кошница до 5 см, за да се адаптира към различни видове съдове.

Технология ActiveWater – Тази технология осигурява ефективно изплакване, като използва по-малко вода и електроенергия, което води до по-ниски разходи за енергия и по-малко вреда за околната среда.

AquaSensor – Тази технология използва светлинни лъчи за измерване на замърсяването на водата, за да се определи количеството вода, необходимо за изплакване на съдовете.

Автоматични програми – Тази опция позволява на машината да регулира времето и температурата на измиване, за да се постигнат най-добрите резултати.

DosageAssist – Тази опция помага за дозиране на измиващия препарат, за да се постигнат най-добрите резултати при почистване на съдовете.

Избор на лесен за начало на вашето удобно за вас време – Тази опция позволява на потребителя да зададе начален час за цикъла на измиване, за да се приложи в удобно за него време.

EcoSilence Drive – Този безшумен мотор осигурява тиха работа на съдомиялната машина.

Винаги подходящата температура за оптимална грижа за съдовете – Тази опция позволява на машината да регулира температурата на водата в зависимост от типа на съдовете, за да се постигнат най-добрите резултати при почистване.

Защита на стъклото – Тази опция регулира твърдостта на водата, за да се предотврати корозията на стъклото.

Bosch SMV46KX04E е вградена пералня с ниво на шум 46 dB. Тя има годишна енергийна консумация от 262 kWh и консумация на енергия от 94 kWh за 100 измивания. Енергийната консумация на цикъл е 0,94 kWh, което е в разумни граници. Средният разход на вода за една година е 2660 литра, а консумацията на вода на цикъл е 9,5 литра.

Bosch SMV46KX04E е с размери 815 мм височина, 598 мм ширина и 550 мм дълбочина. Теглото й е 36 кг, което може да я направи трудна за монтиране самостоятелно. Машината идва с маркуч с дължина 190 см и кабел с дължина 175 см, което я прави лесна за инсталиране.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Bosch SMV46KX04E: Мнение за продукта

Bosch SMV46KX04E е отличен избор за семейства, които се нуждаят от съдомиялна за вграждане, която да предлага ефективно измиване и да бъде енергийно ефективна. С нейните технологии за икономия на вода и енергия, тази съдомиялна е една от най-добрите на пазара. Ако търсите надеждна и ефективна съдомиялна за вграждане, Bosch SMV46KX04E е отличен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo