Bosch SMV46KX00E - Виж цената

Ревю на Bosch SMV46KX00E

Ревюта Съдомиялни
8.5

Рейтинг

Bosch SMV46KX00E 

Искате ли верен помощник в борбата с дори най-упоритите замърсявания на вашите съдове? Имате го! Bosch SMV46KX00E е нова, модерна съдомиялна машина, с енергиен клас А++, 6 измиващи програми и изключително голям капацитет на зареждане от 13 комплекта. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време и усилия.

Bosch SMV46KX00EВиж цената за днес

Bosch SMV46KX00E Review

ECOSilence Drive – изключително тиха работа – само 46 dB. Електронно управляваният двигател и множество други мерки за намаляване на шума, гарантират невероятно тихата работа на съдомиялнята. Това е изключително предимство за кухните с трапезария и откритите площи.

Aqua stop – В случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност AquaStop автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Виж още: Ревю на Beko DSN26420X

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в класически бял цвят с гланцирано поктитие, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Миялната машина се управлява чрез електронен контрол поставен във вътрешната част на рамката на вратата. Изчистеният и интерфейс я прави изключително модерна и подходяша за всеки тип обзавеждане.

Характеристики

SMV46KX00E разполага с ширина от 59.8 см., което я прави перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с капацитет, който позволява измиването на 13 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи. Годишният разход на електроенергия на съдомиялната машина е 262kWh, а разходът на вода на година е 2100л. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 46dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа.

Функции

Съдомиялната разполага с богат набор от функции. Опцията за полузареждане позволява да заредите вашата съдомиялна машина само с няколко съдове и прибори, като тя ще ги измие ефективно, без излишен разход на електроенергия и вода. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Опция за полузареждане, Защита против наводнение, Интензивна програма, Бърза програма, Програма отложен старт, Авт. Програма, Програма Био/Еко, Степени на температура (6бр от 40 до 70°C). Тези функции с технологиите като: Aqua Sensor, Защитна система за чаши, Помощник за дозиране, EcoSilence Drive, TurboSpeed ​​20мин, VarioSpeed ​​Plus и много други, гарантират, че вашите съдове ще бъдат измити до блясък, без тяхното качество да бъде повредено.

Нашето мнение за продукта

Bosch SMV46KX00E е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. Независимо дали съдовете ви са силно или слабо замърсени, тази съдомиялна машина ще отстрани ефективно дори най-упоритите замърсявания като ще осигури тяхната перфектна чистота и ослепителен блясък!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password