Bosch SMV46GX01E - Виж цената

Ревю на Bosch SMV46GX01E

Ревюта Съдомиялни
8

Рейтинг

Bosch SMV46GX01E 

Държите ли на перфектната чистота на вашите съдове? Искате ли те да бъдат с ослепителен блясък? Омръзна ли ви от часовете, прекарани пред кухненската мивка в тяхното измиване? Ние имаме точния уред за вас! Съдомиялна машина за вграждане Bosch SMV46GX01E с енергиен клас А++, 6 измиващи програми и изключителна ефективност при своята работа, ще премахне дори най-упоритите петна от вашите съдове!

Bosch SMV46GX01EВиж цената за днес

Bosch SMV46GX01E Review

Aqua stop – В случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност AquaStop автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение

Програма Glass 40 ° – тази програма е създадена специално за качественото измиване на чаши, като ви осигурява искряща чистота от една страна и запазване на качеството на материала им от друга. Благодарение на регулирането на температурата по време на измиването и по-продължителното изсушаване, тази програма е подходяща за измиването на чаши дори от по-фин материал, като кристал например.

LoadSensor – тази функция установява теглото на товара, за да „прецени” точно какво количество вода е необходимо за измиването на съдовете. При по-големи товари е необходимо по-голямо количество вода за измиване, а при по-малки, количеството вода също намалява. Сензорът за натоварване, осигурява използването на оптимални количества вода, дори при непълно зареждане на съдомиялната, като по този начин вие пестите вода и електроенергия.

ECOSilence Drive – изключително тиха работа – само 46 dB. Електронно управляваният двигател и множество други мерки за намаляване на шума, гарантират невероятно тихата работа на съдомиялнята. Това е изключително предимство за кухните с трапезария и откритите площи.

AquaSensor – за кристално чисти съдове. Тази функция настройва цикълът на измиване, регулирайки количеството използвана вода, температурата и продължителността на програмата, в зависимост от избрания тип и степен на замърсеност, които се отчитат от сензорите.

Виж още: Ревю на Beko DFN26420X

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в класически бял цвят с гланцирано поктитие, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Миялната машина се управлява чрез електронен контрол поставен във вътрешната част на рамката на вратата. Изчистеният и интерфейс я прави изключително модерна и подходяша за всеки тип обзавеждане.

Характеристики

Съдомиялна машина за вграждане Bosch SMV46GX01E разполага с размери от 81.5 x 59.8 x 55см. (ВхШхД), които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с капацитет, който позволява измиването на 12 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи. Годишният разход на електроенергия на съдомиялната машина е 258kWh, а разходът на вода на година е 2660л. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 46dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа.

Функции

Съдомиялната разполага с богат набор от функции. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Защита против наводнение, Филтър за самопочистване, Интензивна програма, Програма отложен старт, Авт. Програма, Програма Био/Еко, Програма за предпране, 5 степени на температура, Система ActiveWater Hydraulic , Aqua Sensor, Препарат Automation, DosageAssist – помощ при дозиране на прах за пране, Защитна система за чаши, Програма 1 час 65 °C, Aqua stop и много други.

Нашето мнение за продукта

Bosch SMV46GX01E е нова, модерна и същевременно практична съдомиялна машина, която предлага перфектно съчетание от цена-качество за своята ефективност. Тя ще почисти дори най-упоритите замърсявания от вашите съдове, като същевременно ще запази качеството на материала, от който са направени те. Спестете си времето, прекарано пред кухненската мивка в миене на съдове и оставете на вашата нова съдомиялна машина Bosch да свърши цялата домакинска работа по поддръжката на чистотата на вашите съдове.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password