Ревю на Bosch SMS6ECI07E

Bosch SMS6ECI07E

Съдомиялната Bosch SMS6ECI07E е един от най-новите модели на компанията Bosch и предлага високо качество и много функционалности. Това е много ефективна съдомиялна машина, която има капацитет от 14 комплекта и е снабдена с много интелигентни функции.

Bosch SMS6ECI07E

Виж цената за днес

Bosch SMS6ECI07E: Характеристики, функции и технологии

14 комплекта на съдомиялната машина Bosch SMS6ECI07E позволяват да се измият голям брой съдове едновременно, без нужда да се измиват по части. Това прави съдомиялната машина идеална за големи семейства или за хора, които често приемат гости.

Тя е снабдена с 6 програми за измиване, включително еко режим, интензивен режим и режим за бързо измиване. Всеки режим е предназначен да отговаря на различни нужди и да осигури оптимално почистване на всички видове съдове.

Съдомиялната машина е снабдена с Home Connect, което позволява на потребителите да контролират съдомиялната машина от дистанция чрез приложението Home Connect на техните смартфони. Това е особено удобно за хора, които имат зает график и не могат да бъдат в дома си през целия ден.

Клас D на съдомиялната машина означава, че тя е енергоефективна, но не на най-високо ниво. Това все пак дава възможност за спестяване на енергия и на разходите за електроенергия.

Дизайнът на съдомиялната машина е с иноксова обвивка против отпечатъци, което я прави лесна за почистване и поддържане в добро състояние.

VarioDrawer на съдомиялната машина позволява да се подредят по-големи съдове, като тигани и тави, на по-удобно място. Това е особено полезно, когато горната кошница е напълно заредена.

Easy Start Guide на съдомиялната машина прави използването й много удобно и лесно. Това е особено полезно за хора, които не са запознати с функциите на съдомиялната машина.

Регулируемата височина на горната кошница до 5 см на 3 нива позволява да се подредят по-големи съдове, като тигани и тави, на по-удобно място, дори и при напълно заредена горна кошница.

Съдомиялната машина се грижи сама за себе си, като има функции за почистване на филтъра на водата и за автоматично разпознаване на поставените в нея съдове и настройка на програмата в зависимост от това.

Благодарение на партньорството с Amazon Alexa, съдомиялната може да се управлява и гласово. Това прави използването й още по-удобно и лесно.

Функцията Favorite на съдомиялната машина позволява да се запазват любими настройки, което прави използването й още по-удобно и бързо.

Extra Dry с програма Eco 50° на съдомиялната машина осигурява перфектно изсъхване на съдовете, без да се използва допълнителна енергия.

Автоматичното отваряне на вратата на съдомиялната машина за по-добри резултати от сушенето е полезна функция, която осигурява перфектно изсъхване на съдовете.

ActiveWater е технология, използвана в съдомиялната машина Bosch SMS6ECI07E, която автоматично регулира консумацията на вода в зависимост от количество и вид съдове, които се измиват. Това прави съдомиялната машина изключително ефективна и икономична, като същевременно осигурява перфектни резултати при почистването на съдовете.

EcoSilence Drive е мощен и надежден мотор, който позволява на съдомиялната машина да работи тихо, без да жертва ефективността при почистване на съдовете. Това означава, че можете да използвате съдомиялната машина по всяко време на деня, без да се тревожите за шума, който тя произвежда.

DosageAssist е функция на съдомиялната машина, която осигурява перфектно разпределение на таблетките за миене на съдове във водата. Това гарантира максимална ефективност и перфектни резултати при почистването на съдовете.

Автоматичната програма на съдомиялната машина позволява на потребителите да изберат оптималната програма за почистване, която ще отговаря на конкретните им нужди. Това прави използването на съдомиялната машина още по-удобно и ефективно.

Сензорът за зареждане на съдомиялната машина позволява на потребителите да заредят съдовете по начин, който осигурява максимална ефективност и оптимални резултати при почистването.

Програмата Silence на съдомиялната машина прави използването й много тихо, без да жертва ефективността при почистване на съдовете. Това е особено полезно, когато искате да използвате съдомиялната машина по време на почивка или след работно време.

100% защитата срещу щети от вода на съдомиялната машина гарантира, че няма да има никакви проблеми с изтичане на вода или други щети. Това прави използването на съдомиялната машина много безопасно и надеждно.

Glass Protection на съдомиялната машина е специална функция, която осигурява оптимална защита на стъклените съдове при почистването им. Това предпазва съдовете от надраскване и повреда и гарантира тяхната дълготрайност и красота.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Bosch SMS6ECI07E: Мнение за продукта

В заключение, ако търсите качествена, ефективна и функционална съдомиялна машина, тогава Bosch SMS6ECI07E е един от най-добрите избори, които може да направите. Тя е идеална за големи семейства или за хора, които искат да спестят време и енергия при измиване на съдовете.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo