Ревю на Bosch SMS4HVI45E

Bosch SMS4HVI45E

Съдомиялната Bosch SMS4HVI45E е едно от най-новите предложения на марката Bosch в света на домакинските уреди. Този модел е оборудван със съвременни технологии, които гарантират перфектен резултат при миенето на съдове. В следващите редове ще ви представя функционалностите и характеристиките на тази съдомиялна.

Bosch SMS4HVI45E

Виж цената за днес

Bosch SMS4HVI45E: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната Bosch SMS4HVI45E е проектирана да мие до 13 комплекта съдове с капацитет от 60 см. Това я прави перфектен избор за семейства или хора, които често готвят за големи групи от хора.

С тази съдомиялна имате възможност да използвате 6 различни програми за миене наъдове, които могат да бъдат избрани в зависимост от нуждите ви. Включени са програмите “Intensive”, “Auto”, “Eco”, “Glass”, “Quick” и “Pre-rinse”.

Съдомиялната има клас E за енергийна ефективност, което я прави икономична и екологична. Освен това, включени са и допълнителни функции като “ExtraDry”, която гарантира перфектно изсушаване на съдовете, и “DosageAssist”, която осигурява правилното дозиране на миялните препарати.

Системата “Rackmatic” и “VarioFlex” правят възможно регулирането на височината на рафтовете, което позволява лесно преминаване от един размер на съдовете към друг. Това прави миянето на съдовете още по-лесно и удобно.

Съдомиялната е оборудвана с “Home Connect”, която позволява управлението й чрез мобилно приложение. Това прави миянето на съдовете още по-удобно, тъй като можете да я контролирате дори от разстояние.

Други включени функции са функцията за отложен старт, която позволява задаването на време за започване на миенето, и функцията “Favorite”, която позволява запомнянето на вашите предпочитания за програми и настройки.

Съдомиялната има функция “Silence on demand”, която прави възможно намаляването на шума при миенето на съдовете. Това е особено полезно, ако живеете в малки апартаменти или ако миянето на съдовете се извършва през нощта.

Съдомиялната е оборудвана с “EcoSilence Drive”, която е изключително ефективна и осигурява тиха работа на уреда.

Съдомиялната има сензор за зареждане, който позволява оптимизирано използване на вода и енергия. Също така, технологията “ActiveWater” гарантира перфектен резултат на миенето и минимално използване на вода.

Съдомиялната има защита за чашите, която предпазва деликатните съдове от увреждане по време на миенето. Това прави прави идеална често използване на стъклени и деликатни съдове.

Също така, съдомиялната е оборудвана с дълготрайна защита срещу петна, която предпазва от натрупване на замърсявания по време на миенето.

Накрая, съдомиялната има регулируема височина до 5 см на 3 нива, което прави възможно поставянето на големи съдове в нея.

Съдомиялната Bosch SMS4HVI45E има ниво на шум от 46 dB, което я прави много тиха по време на работа. Това е особено полезно, ако живеете в малки апартаменти или имате деца, които спят по време на миенето на съдовете.

Консумацията на енергия на тази съдомиялна е 94 kWh за 100 измивания, което я прави икономична и екологична. Освен това, консумацията на вода на цикъл е само 7.5 литра, което я прави перфектен избор за хора, които търсят ефективност и икономия на ресурси.

Съдомиялната има височина от 84.5 см, ширина от 60 см и дълбочина от 60 см. Това я прави идеална за монтиране под кухненската плот или за инсталиране на поставка. Дължината на маркуча е 1.65 м, а на кабела е 1.75 м, което позволява лесно свързване на съдомиялната към електрическата и водната мрежа.

Съдомиялната има тегло от 51.64 кг, което я прави стабилна и зд Тя е изработена от висококачествена неръждаема стомана против пръстови отпечатъци, която не само изглежда добре, но и е устойчива на драскотини и корозия.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Bosch SMS4HVI45E: Мнение за продукта

Съдомиялната Bosch SMS4HVI45E е перфектен избор за всички, които търсят качествено и удобно решение за миене на съдове. Технологиите, които са вградени в този модел, гарантират перфектен резултат и лесна работа. Също така, съдомиялната е икономична и екологична, тъй като използва минимално количество вода и енергия. Ако търсите перфектен баланс между качество и цена, този модел на Bosch е идеалното решение за вас.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo