Ревю на Bosch SMS4HTW33E

Bosch SMS4HTW33E

Съдомиялната машина е един от най-важните електроуреди в домакинството, който може да ни спести много време и усилия. Сред многото марки и модели на пазара, Bosch SMS4HTW33E е един от най-популярните избори, който се отличава с много функции и високо качество.

Bosch SMS4HTW33E

Виж цената за днес

Bosch SMS4HTW33E: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната машина Bosch SMS4HTW33E има капает за до 12 комплекта съдове, което я прави идеална за големи домакинства или за по-малки бизнеси.

С машината можете да избирате между 6 различни програми, включително програма за интензивно почистване, програма за стъклени съдове, програма за ежедневно почистване и други, за да можете да перфектно почистите всякакви видове съдове.

Със технологията Home Connect, можете да управлявате съдомиялната машина от всяко място чрез приложението на вашето мобилно устройство. Това ви дава възможност да я програмирате предварително или да я управлявате дори когато сте извън дома.

Съдомиялната машина има клас D за енергийна ефективност, който я прави екологична и икономична, като използва минимално количество вода и енергия.

Чекмеджето Vario позволява на потребителя да регулира височината до 5 см, на 3 различни нива, за да може да поставя съдове с различни размери.

Easy Start Guide е функция, която прави управлението на съдомиялната машина много лесно. Вашата любима функция е само на едно докосване далеч, като Вие можете да я настроите според вашите нужди.

Tab-Count е функция, която използва датчик за да измерва количеството на таблетките за миялни машини, които се използват. Това гарантира, че винаги се използва точното количество на миялното средство.

Благодарение на партньорството с Amazon Alexa, съдомиялната може да се управлява и гласово, за да се осигури максимално удобство за потребителя.

Съдомиялната машина е много тиха, когато работи, като това гарантира максимален комфорт и удобство за потребителя.

ExtraDry е функция, която осигурява перфектно сухи съдове, дори и при по-трудни условия за сушене.

Технологията ActiveWater използва интелигентен сензор, за да определи количеството на водата, необходимо за почистване на съдовете. Това гарантира максимална ефективност и икономия на вода.

EcoSilence Drive е система, която използва иновативен електромотор, който работи без шум, като гарантира оптимална ефективност и екологичност. Благодарение на тази система, съдомиялната машина е много тиха при работа, като осигурява максимален комфорт за потребителя.

DosageAssist е функция, която гарантира, че миялното средство се разтваря и разпръсква равномерно върху съдовете, за да се постигне перфектно почистване. Това гарантира оптимална ефективност на миялното средство и перфектни резултати.

Автоматичната програма е функция, която използва сензори, за да определи нивото на замърсяване на съдовете и да настрои съдомиялната машина да използва точното количество на миялното средство и вода за перфектно почистване.

Сензорът за зареждане е функция, която използва интелигентен сензор, за да определи количеството и типа на съдовете, които са заредени в съдомиялната машина. Това позволява на машината да настрои програмата и да използва точното количество на миялното средство и вода, за да се постигне перфектно почистване на всякакви видове съдове.

Програма Silence е функция, която позволява на съдомиялната машина да работи много тихо, като гарантира максимален комфорт за потребителя.

Съдомиялната машина има вградена функция за защита срещу щети от вода, която предотвратява протичане на вода и други щети, свързани с водата, като предпазва вашето домакинство от всякакви неизправности, свързани с водата.

Glass Protection е функция, която гарантира, че стъклените съдове ще бъдат почистени перфектно, без да бъдат повредени или напукани. Тази функция на съдомиялната машина е особено полезна за почистване на деликатни съдове и стъклени изделия.

Съдомиялната машина разполага със защита, която предотвратява протичане на вода и други щети, свързани с водата. Това може да предотврати сериозни наранявания или щети в домакинството.

Индикаторът за оставащо време предоставя информация за колко време остава до приключване на програмата на съдомиялната машина. Това позволява на потребителя да планира своето време по-ефективно и да знае кога ще бъдат готови съдовете.

Със Wi-Fi функцията на съдомиялната машина, можете да я управлявате от разстояние, като я програмирате предварително или я управлявате дори когато сте извън дома. Това ви осигурява максимално удобство и контрол върху работата на машината.

Сензорът за зареждане е функция, която използва интелигентен сензор, за да определи количеството и типа на съдовете, които са заредени в съдомиялната машина. Това позволява на машината да настрои програмата и да използва точното количество на миялното средство и вода, за да се постигне перфектно почистване на всякакви видове съдове.

Отложеният старт е функция, която позволява на потребителя да програмира съдомиялната машина да започне работа по-късно, когато той е зает или не е вкъщи. Това осигурява максимално удобство и позволява на потребителя да планира времето си по-ефективно.

Цикълът с половин зареждане е функция, която позволява на потребителя да поставя по-малко съдове в машината и да намалява количеството на миялното средство и вода, които се използват. Това е икономична функция, която помага на потребителя да пести пари.

Препоръчителната доза на дезинфектант е функция, която позволява на потребителя да използва точното количество на дезинфектанта, за да се постигне максимална ефективност при почистването на съдовете.

Регулируемата долна стойка е функция, която позволява на потребителя да регулира височината на долната част на съдомиялната машина, за да могат да се поставят съдове с различни размери.

Нивото на шум на съдомиялната машина е 46 dB, което я прави много тиха при работа. Годишната енергийна консумация е 258 kWh, като консумацията на енергия за 100 измивания е 82 kWh. Енергийната консумация на цикъл е 0.9 kWh. Средният разход на вода за година е 2660 литра, а консумацията на вода за цикъл е 9.5 литра.

Съдомиялната машина има височина 84.5 см, ширина60 см и дълбочина 60 см. Дължината на кабела е 175 см, което позволява на потребителя да я постави на различни места в кухнята. Тези размери я правят подходяща за средно големи домакинства, които имат нужда от ефективно почистване на съдовете в кратко време.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Bosch SMS4HTW33E: Мнение за продукта

Съдомиялната машина Bosch SMS4HTW33E е един от най-добрите избори на пазара за всеки, който търси висококачествена и функционална съдомиялна машина. Със своите множество функции, тя може да осигури перфектно почистени съдове, без никакво усилие от ваша страна. В същото време, тя е икономична и екологична, като използва минимално количество вода и енергия. В крайна сметка този уред е голямо подобрение за всяко домакинство, което иска да спести време и да има перфектно чисти съдове.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo