Ревю на Bosch SMS4HTI33E

Bosch SMS4HTI33E

В днешно време съдомиялните са неразделна част от нашия дом. Те ни спестяват време и усилия и ни осигуряват чисти и блестящи съдове. Съдомиялната Bosch SMS4HTI33E е един от най-новите модели на компанията и предлага множество функции и възможности за удобство и ефективност.

Bosch SMS4HTI33E

Виж цената за днес

Bosch SMS4HTI33E: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната машина, за която говорим, е моделът Bosch SMS6ZCI01E, който разполага с множество функции и технологии, за да ви помогне да постигнете перфектно чисти съдове.

Капацитетът на съдомиялната машина е 12 комплекта, което е достатъчно за почистване на големи количества съдове. Също така, тя има 6 програми за измиване, които включват интензивна програма, програма за стъкло, програма за Eco, програма за бързо измиване, програма за мека вода и програма за предварително измиване. Това осигурява голямо разнообразие от опции, за да можете да изберете най-подходящата програма за вашите нужди.

Тази съдомиялна машина е снабдена с технологията Home Connect, която ви позволява да я управлявате чрез приложението Home Connect на вашия телефон или таблет. Това ви дава възможност да контролирате съдомиялната машина от разстояние и да я програмирате да работи, когато ви е удобно.

Тя е клас D за енергийна ефективност, което е по-нисък клас, но все още доста ефективна. Размерът й е 60 см и е облицована с Инокс против отпечатъци, което я прави лесна за почистване и поддъране.

Чекмеджето Vario ви позволява да организирате вътрешността на съдомиялната машина, за да може да поставите големи съдове и тенджери. Easy Start Guide е функция, която ви помага да настроите вашата съдомиялна машина по-бързо и лесно.

Функцията Tab-Count ви уведомява, когато е време да добавите нови таблетки за измиване на съдове. Благодарение на партньорството с Amazon Alexa, можете да управлявате съдомиялната машина с гласови команди. Функцията Favorite ви позволява да запаметите най-използваните програми за бърз и лесен достъп.

Функцията Silence on demand ви позволява да изберете по-тих режим на работа, когато има нужда от това. ExtraDry функцията повишава температурата на изпиране, за да се осигури по-добро изсушаване на съдовете. Технологията ActiveWater използва по-малко вода и енергия за перфектни резултати при почистване на съдовете.

EcoSilence Drive също допринася за по-малко потребление на енергия и по-ниско ниво на шум при работа на съдомиялната машина. DosageAssist е технология, която осигурява правилното дозиране на таблетките за измиване на съдове. Автоматичните програми са налични за удобство при работа на съдомиялната машина.

Сензорът за зареждане автоматично разпознава количеството и вида на съдовете, които поставяте в съдомиялната машина. 100% защита срещу щети от вода е функция, която предпазва от водни щети, когато се случи нещо непредвидено.

Защитата от протичане е включена, за да предпази вашата кухня от водни щети в случай на протичане. Индикаторът за оставащо време ви дава представа за колко време остава до завършване на програмата за измиване. Wi-Fi функцията ви позволява да управлявате съдомиялната машина чрез приложението Home Connect на вашия телефон или таблет.

Сензорът за зареждане автоматично открива количеството и вида на съдовете, които сте поставили в съдомиялната машина, за да може да определи нужното количество вода и време за почистване. Отложеният старт ви позволява да програмирате съдомиялната машина да започне да работи по-късно, когато ви е удобно.

Регулируемата долна стойка ви дава възможност да организирате вътрешността на съдомиялната машина, за да поставите по-големи съдове и тенджери. Заключването на контролния панел предотвратява случайно променяне на настройките, когато машината работи.

Тези функции не само ви помагат да постигнете перфектно чисти съдове, но също и ви предоставят удобство и сигурност при работа със съдомиялната машина.

Съдомиялната машина Bosch SMS6ZCI01E има ниво на шум от 46 dB, което я прави доста тиха при работа. Годишната й енергийна консумация е 258 kWh, а консумацията на енергия за 100 измивания е 82 kWh. Енергийната консумация на цикъл е 0.9 kWh, което е доста ефективно и пестеливо.

Средният разход на вода за година е 2660 литра, а консумацията на вода на цикъл е 9.5 литра, което е много ефективно и пестеливо използване на вода.

Относно размерите, тази съдомиялна машина има височина от 84.5 см, ширина от 60 см и дълбочина от 60 см. Дължината на кабела е 175 см. Тези размери я правят подходяща за почти всички кухни и домакинства.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Bosch SMS4HTI33E: Мнение за продукта

Bosch SMS4HTI33E е висококачествена съдомиялна, която предлага множество функции и възможности за удобство и ефективност. Тя е идеална за домакинства, които търсят качество и надеждност, като в същото време искат да спестят време и усилия. Ако сте в търсене на нова съдомиялна, тогава Bosch SMS4HTI33E е един от най-добрите избори на пазара.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo