Bosch SMS46GI05E - Виж цената

Ревю на Bosch SMS46GI05E

Ревюта Съдомиялни
9

Рейтинг

Bosch SMS46GI05E 

Bosch SMS46GI05E е перфектният избор, ако искате съдомиялна с механично управление, най-съвременни функции и технологии. Съдомиялната машина има много изчистен дизайн със сребрист цвят, а материалът, от който е направена, е неплъзгащата се неръждаема стомана. Благодарение на интегрираните автоматични програми, вие получавате най-добри резултати. Потреблението на вода, температурата на водата и времето за изплакване се регулират с помощта на иновационна система. Така постигате отлични резултати и пестите вода и енергия.

Bosch SMS46GI05E

Виж цената за днес

Bosch SMS46GI05E Review

Но какво още може да ви предложи този продукт, от най-висок клас А++,  за скромната сума, на която се предлага?

AquaSensor – за кристално чисти съдове. Тази функция настройва цикълът на измиване, регулирайки количеството използвана вода, температурата и продължителността на програмата, в зависимост от избрания тип и степен на замърсеност, които се отчитат от сензорите.

LoadSensor – LoadSensor ви помага да пестите както вода, така и електроенергия, при всякакъв вид зареждания.  Благодарение на сензорът за степен на зареденост на миялната, количеството вода, което се използва от миялната машина е точно толкова колкото ви е необходимо.  

SuperSilence: изключително тиха работа. Изключително тиха, с ниво на шума от едва 40-45dB., вие имате гарантирано тиха работа на машината. Ако вашата съдомиялна се намира в открита кухня с трапезария, вече няма нужда да се притеснявате, че шумът и би ви смущавал по време на спокойна вечеря със семейството.

ActiveWater – Благодарение на функцията ActiveWater, вече може да постигате отлични резултати, като в същото време хабите по-малко вода и по-малко електроенергия. Целевото разпределение на водата, спомага за по-бързото нагряване на водата от една страна и по-качествената работа от друга. Това ви гарантира както ниски разходи, така и  много високо качество на работа.

 

Bosch SMS46GI05E-2

Виж още: РЕВЮ: Съдомиялна Whirlpool ADP 201 WH – Цена и мнения!

Но това не е всичко. Благодарение на опцията VarioSpeed Plus, вече можете да плакнете или сушите в пъти по-бързо, в сравнение с времето, което е нужно на други съдомиялни машини!  Тази опция, може да бъде използвана също и за да миете и сушите съдовете при пълен капацитет на зареждане за най-кратко време. В съдомиялнята Bosch SMS46GI05E, също така е включена и системата за защита на стъклото.

Меката вода причинява корозия на стъклото, затова съдомиялните Bosch с технология за защита на стъклото постоянно регулират степента на твърдост. Стандартното потребление на енергия за цикъле 0,9 kWh, а консумацията на вода е 9,5 литра. Годишното потребление е 258 kWh, а разходът на вода е 2660 литра. В края на програмата е обявено, че цикълът завършва със светлинен индикатор отгоре, заедно с контролния панел и LED дисплея.

Нашето мнение за продукта

Bosch SMS46GI05E е много добра съдомиялна машина, достатъчно просторна и икономична, и в същото време изключително ефективна при работата си. Перфектното измиване на вашите съдове е гарантирано, а програмите – разнообразни. Вече не е нужно да правите компроси с качеството, за сметка на цената. С тази съдомиялна, съотношението качество/цена е напълно постигнато. Ако сте от домакинствата, които държат блестящо чистите съдове, то този продукт би бил верен помощник на всяко домакинство.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 10
Качество - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password