Bosch SMS40E32EU - Виж цената

Ревю на Bosch SMS40E32EU

Ревюта Съдомиялни
8

Рейтинг

Bosch SMS40E32EU 

Омръзна ли ви от часовете, прекарани пред кухненската мивка в миене на съдове? Искате ли нов, изключително ефективен уред, който да ви отмени в тази така досадна и отнемаща време домакинска задача? Ние имаме точния продукт за вас! Съдомиялна Bosch SMS40E32EU с енергиен клас А+ и 4 различни измиващи програми ще се погрижи за перфектното измиване на всеки тип съдове, независимо от степента на тяхното замърсяване.

Bosch SMS40E32EUВиж цената за днес

Bosch SMS40E32EU Review

Aqua stop – В случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност AquaStop автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение.

Показател сол – След включване на съдомиялната машина дозаторът за сол се пълни с вода. Затова трябва да сипете омекотяваща сол преди да включите съдомиялната машина. Благодарение на това изтичащата сол веднага ще бъде измита по време на програмата за миене. Ако веднага след сипването на солта няма да бъдат мити никакви съдове, включете кратка програма за миене при празна съдомиялна, за да предотвратите увреждането (корозия) на уреда поради разсипване на солта при напълване на дозатора

Виж още: Ревю на Whirlpool ADG 422 IX

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключиелно модерен. Решена в бял цвят с гланцирано покритие, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане.

Характеристики

Съдомиялна Bosch SMS40E32EU разполага с размери от от 84.5 x 60 x 60 см. (ВхШхД) и е с ширина от едва 60см, което я прави перфектна за поставяне дори в по-малките и по-практични кухни. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А+, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 290kW разход на електроенергия на година и едва 3920л. разход на вода на година. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 52dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Уредът разполага с капацитет на зареждане от 12 комплекта съдове.

Функции

Съдомиялна Bosch SMS40E32EU разполага с богат набор от функции. Опцията Aqua stop – В случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност AquaStop автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение.Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък.

Допълнителните системи, с които разполага тази модерна съдомиялна машина са: Защита против наводнение, Програма отложен старт (3/6/9 часа), Половин зареждане, EcoSilence Drive, Препарат Automation, DosageAssist – помощ при дозиране на прах за пране, Сензор за зареждане, Защитна система за чаши, Електронен поток за възстановяване на омекотяващата сол, Система ActiveWater Hydraulic, LED показател за статуса на програмата, Електронен индикатор за нивото на напълване, Aquastop, Сервоуправление при затваряне и много други.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна Bosch SMS40E32EU е нова, модерна съдомиялна машина, която освен много ефективна при своята работа е и много енергономична. С 4-те си различни измиващи програми, тя ще се погрижи за перфектното почистване на дори нй-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури техният блясък и кристална чистота. Подарете си верен помощник в поддържането на чистотата на вашите съдове с новата съдомиялна Bosch SMS40E32EU!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password