Ревю на Bosch SMS2ITW04E

Bosch SMS2ITW04E

Съдомиялн маши Bosch04E е един от най-новите модели на марката, който предлага високо качество и ефективно почистване на съдовете. Със своите иновативни функции и модерен дизайн, този модел е идеален за всекидневната употреба в дома.

Bosch SMS2ITW04E

Виж цената за днес

Bosch SMS2ITW04E: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната машина, за която говорим, има капацитет от 12 комплекта съдов и предлага 5 различни програми за почистване, които могат да отговорят на нуждите на всеки домакин. За да улесни употребата, моделът разполага с функцията Home Connect, която позволява да се управлява чрез мобилно приложение. Easy Start Guide в приложението прави инсталирането и настройката на съдомиялната машина бързо и лесно.

Технологията Tab-Count показва колко много остават дози от миялния препарат и кога е необходимо да се добавят нови. Машината е класифицирана като Клас Е за енергийна ефективност, която гарантира ниска консумация на енергия и вода.

Благодарение на партньорството с Amazon Alexa, съдомиялната машина може да се управлява и с глас. Функцията Favorite полява на потребителя да запази често използваната програма, за да я стартира по-бързо следващия път. Функцията Silence on demand позволява на потребителя да намали нивото на шума, когато е необходимо.

ExtraDry функцията осигурява перфектно изсъхване на съдовете, без остатъчни капки върху тях. Технологията ActiveWater контролира количеството на използваната вода, за да се гарантира оптимално почистване, без да се изразходва твърде много вода. EcoSilence Drive осигурява тиха работа на машината и по-дълъг живот на мотора.

DosageAssist гарантира, че миялният препарат се разпределя равномерно в цялата машина, за да се постигне максимална ефективност. Автоматичните програми могат да засечат нивото на замърсяване на съдовете и да регулират консумацията на вода и енергия. Сензорът за зареждане определя количеството на заредените съдове и регулира консумацията на вода и енергия според това.

Съдомиялната машина предлага 100% защита срещу щети от вода, благодарение на функцията за противоповредна защита. Функцията Glass Protection осигурява деликатно почистване на стъклени съдове и намалява риска от драскотини и счупвания. Съдомиялната машина, за която говорим, разполага с индикатор за оставащото време, който показва точно колко време остава до завършване на програмата.

Също така, моделът разполага и с Wi-Fi функция, която позволява на потребителя да управлява машината дистанционно чрез мобилно приложение. Сензорът за зареждане контролира количеството на заредените съдове и регулира консумацията на вода и енергия според това. Отложеният старт е друга полезна функция, която позволява на потребителя да забави стартирането на програмата с няколко часа или дори дни, за да се удобства по-добре.

Регулируемата долна стойка е полезно допълнение, което позволява да се променя височината на горната кошница, когато е необходимо да се мият по-големи съдове или прибори. Това прави употребата на машината по-гъвкава и удобна за потребителя.

Нивото на шум на тази съдомиялна машина е 50 dB, което я прави много тиха при работа. Годишната ѝ енергийна консумация е 290 kWh, като консумацията на енергия за 100 измивания е 92 kWh, а за един цикъл тя е 1,02 kWh. Средният разход на вода за година е 2940 литра, а консумацията на вода за един цикъл е 10.5 литра. Относно размерите, тази съдомиялна машина е с височина 84.5 см, ширина 60 см и дълбочина 60 см.Дължината на кабела е 175 см, което предоставя достатъчно гъвкавост при монтажа на машината в дома.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Bosch SMS2ITW04E: Мнение за продукта

Съдомиялната машина Bosch SMS2ITW04E е един от най-добрите избори за домакинства, които търсят ефективно почистване на съдовете и модерен дизайн. С иновативните си функции и високата си производителност, този модел е сигурен начин да се осигури качествено почистване на съдовете и да се спести време и енергия в домакинството.

Виж цената за днес

4/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo