Ревю на Bosch SKS51E38EU

Bosch SKS51E38EU

Съдомиялната Bosch SKS51E38EU е един от последните модели на компанията, който предлага много високо качество и ефективност. Този модел е с много високо ниво на енергийна ефективност и е снабден с множество функции, които го правят един от най-добрите избори на пазара.

Bosch SKS51E38EU

Виж цената за днес

Bosch SKS51E38EU: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната Bosch SKS51E38EU има капацитет от 6 комплекта, което я прави перфектен избор за семейства или малки домакинства. Тя разполага с 5 програми за измиване на съдове, сред които са интензивна програма, програма за нормално замърсяване, програма за стъкло, програма за бързо измиване и програма Eco 50°C.

Класът на енергийна ефективност на тази съдомиялна е F, като по-високият клас А++ е достъпен в други модели на Bosch. Въпреки това, тази съдомиялна разполага с технология ActiveWater Smart, която гарантира максимална енергийна ефективност, като използва точното количество вода и енергия, необходими за измиване на съдовете.

Освен това, съдомиялната е оборудвана с функции като ExtraDry, която осигурява изцяло сухи съдове след завършване на цикъла, Glass 40°C, която е специално проектирана за измиване на стъклени съдове при ниски температури, и технологията Glass Protection, която предпазва стъкления посуд от повреди при измиване.

Съдомиялната има и EcoSilence Drive, която гарантира тиха работа и по-дълъг живот на уреда. Сензорът за зареждане на съдовете позволява на съдомиялната да регулира количеството вода, необходимо за измиване, в зависимост от броя и типа на съдовете, които се поставят в нея.

Съдомиялната е снабдена и с индикатор за презареждане със сол, който предупреждава когато солта в уреда е намаляла и трябва да се добави повече. Сензорът за зареждане със сол, пък, позволява на уреда да регулира количеството на нужната сол, в зависимост от нивото на твърдост на водата в зоната.

Препоръчителната доза за дезинфектант също е включена в съдомиялната, като това гарантира, че ще получите най-добрите резултати при измиване.

Моделът разполага и с поставка за плотове, която позволява да се измият допълнителни съдове или прибори, които не могат да се поставят в главния отсек на съдомиялната.

Съдомиялната Bosch SKS51E38EU има ниво на шум от 49 dB, което я прави много тиха по време на работа. Това е особено полезно, ако живеете в малък апартамент или имате малки деца, които спят по време на измиването.

Консумацията на енергия за 100 измивания е 61 kWh, което е много ефективно, особено ако сравним-старите модели на съдомиялни. Консумацията на вода на цикъл е само 8 литра, която е много по-малка в сравнение с други модели на пазара. Това прави съдомиялната Bosch SKS51E38EU ефективна и икономична за употреба.

Съдомиялната има височина от 45 см, ширина от 55.1 см и дълбочина от 50 нм, което я прави много компактна и лесна за поставяне във всяка кухня. Дължината на кабела е 175 см, което позволява да я поставите на място, където има достъп до електричество.

Теглото на съдомиялната е 21.45 кг, което я прави много стабилна и здрава. Това е важно, особено ако имате малки деца, които биха могли да я прекарат или да я повредят.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Bosch SKS51E38EU: Мнение за продукта

Съдомиялната Bosch SKS51E38EU е отличен избор за всеки, който търси качество, ефективност и много функции. Тя е много енергоефективна и се отличава с много добра производителност. В допълнение, тя е много лесна за използване и поддръжка. Всичко това прави този модел един от най-добрите избори на пазара и го препоръчвам с увереност.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo