Bosch Sensixx'x TDA3026010 - Виж цената

Ревю на Ютия Bosch Sensixx’x TDA3026010

Ревюта Ютии
9

Рейтинг

Bosch Sensixx’x TDA3026010

Омръзна ли ви да чакате дълго време вашата ютия да загрее достатъчно, за да можете да изгладите вашите дрехи? Искате ли да имате уред, който да се справя с перфектното гладене дори на по-твърди и трудни за третиране тъкани? Имате го! Днес ви представяме ютия Bosch Sensixx’x TDA3026010 с множество функции и изключителна работна мощност, тя ще се погрижи за безупречното изглаждане на вашите любими дрехи, за да изглеждате зашеметяващо във всеки миг от вашето ежедневие!

Bosch Sensixx'x TDA3026010Виж цената за днес

Bosch Sensixx’x TDA3026010 Review

Плоча Ceranium Glissee – плочата, осигурява много лесно приплъзване на ютията, както и равномерно разпределяне на парата и устойчивост срещу надраскване. По този начин, гладенето става изключително лесно и бързо!

Система против котлен камък – специалната система, с която разполага ютията предотвратява образуването на котлен камък, като по този начин гарантира дългия живот на уреда.

Парна струя: 160гр – парната струя до 160 градуса, омекотява и навлажнява материите, така че да осигури лесното гладене, дори на по-твърдите и труднообработваеми материи.

Advanced Steam System – благодарение на модерния дизайн на плочата, парата е равномерно разпределена по цялата и дължина, като това спомага по-лесното гладене на всякакъв тип тъкани.

Виж още: Ревю на Tefal Supergliss Easycord FV4496

Дизайн

Дизайнът на ютията е изключително свеж и цветен. Решена в комбинация от лилаво и бяло, тя би паснала във всяко домакинство, дори когато я съхранявате на видно място. В горната си част има отвор за вода, както и 2 бутона за регулация на парата, а контролният бутон, чрез който избирате различни опции за гладете, се намира в долната част на уреда.

Характеристики и функции

Ютията разполага с удобни и практични размери – (ШхВхД) 12.1х15х29см и е с тегло от едва 1,5кг. Това я прави лесна и удобна за съхранение, дори когато не разполагате с много пространство у дома. Мощността и от 2600W прави нейната ефективност изключително висока, а дължината на кабела от 2м позволява да обхващате голям диапазон на гладене. Освен с перфектни технически характеристики, ютията разполага и с множество функции. Количеството пара от 40гр/мин и парната струя 160гр/мин осигуряват лесното гладене дори на материи, които са по-твърди и по-трудноподатливи на третиране. Някои от другите функции, с които разполага уреда са: Вертикално гладене, Противокапкова система, Самопочистване, Система против котлен камък, Пулверизатор, Пара, Функция спрей, Противо-капкова система. Тези функции осигуряват както качествената, така и сигурността, че можете да използвате ютията дълги години наред, без опасността от нейната повреда.

Нашето мнение за продукта

Новата ютия Bosch Sensixx’x TDA3026010 е с модерен дизайн и множество функции. Тя ще осигури бързото и перфектно гладене на вашите дрехи независимо дали са от меки фини материи или от по-трудноподатливи на обработка тъкани. Изглеждайте перфектно във всеки миг от вашето ежедневие, като не правите компромис с визията на вашето облекло!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password