Ревю на Bosch MUM48R1

Bosch MUM48R1

Кухненски робот Bosch MUM48R1 е нов, модерен уред, който благодарение на високата си мощност и множество функции, ще ви позволи да обработите ефективно всякакъв вид хранителни продукти.

Bosch MUM48R1Виж цената за днес

Функции

MultiMotion Drive – MultiMotion Drive смесва съставки до съвършенство, благодарение на динамичната планетарна 3-D система за смесване;

SafetyFunction – максималната безопасност по време на работата ви с този кухненски робот е гарантирана. Разполагате с калъфи за неизползваните дискове, механизъм за застопоряване на смесителната купа, допълнително заключване на капака на аксесоарите и още много функции за допълнителна защита.

Система против плъзгане – благодарение на тази система, максималната стабилност при работата ви с уреда е гарантирана – няма опасност той да се хлъзне по кухненския плот, докато работите с него.

Виж още: Най-добрите кухненски роботи

Дизайн, размери и характеристики

Дизйнът на уреда е стилен и модерен. Решен в комбинация от червено и сребристо, уреда ще пасне перфектно във всяка кухня. Практичните му размери от 30.5 х 26.5 х 26.5см (ДхШхВ), гарантират че той няма да заема много пространство от кухненския ви плот.

С мощност от 600W, обороти на мотора от 12 250rpm и захранващо напрежение 230 V вие ще можете да се насладите на ефективната и същевременно мощна работа на уреда. Капацитетът на купата от 3.9л., ще ви позволи да приготвите голямо количество от желаните от вас продукти, без нуждата от повторното им зареждане в робота. Същевременно, ниските нива на шум ще ви позволят да използвате уреда по всяко време на денонощието, без да се притеснявате, че останалите членове на семейството ви ще бъдат смущавани от неприятни шумове при неговата работа. Възможността за избор от 4 различни скорости, ще ви позволи да обработвате хранителните продукти, спрямо вашите лични предпочитания и специфични нужди.

Освен с перфектни технически характеристики, Bosch MUM48R1 разполага и с множество модерни функции. Независимо дали искате да разбиете яйца на пяна, да приготвите любимия си крем или тесто за любимия си сладкиш – просто смесете съставките в купата и оставете уреда да свърши цялата работа вместо вас. Също така, множество технологии се грижат за максималната ви безопасност по време на използване на уреда – Система против плъзгане, и Защита от прегряване.

Включените аксесоари, ви позволяват да приготвяте перфектно всеки тип храна – Аксесоари за месене, Режещ диск, Тел за яйца. Независимо дали искате да нарежете меки плодове и зеленчуци, месо, ядки и др., имате правилната приставка за прецизното нарязване на всеки един от тях

В заключение

Кухненски робот Bosch MUM48R1 е нов модерен уред, който със своите модерни технологии и допълнителни аксесоари, ще се погрижи за нарязването на плодове и зеленчуци, разбиването на яйца и дори омесването на тесто за любимите ви сладкиши. Просто смесете желаните съставки в голямата купа и оставете робота да свърши цялата работа вместо вас.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo