Ревю на Bosch MFW45020

Bosch MFW45020

Искате ли да имате винаги прясна кайма у дома? А искате ли да можете да приготвяте вкусни домашни колбаси? Месомелачка Bosch MFW45020 е нов, модерен уред, който благодарение на мощната си работа и голям капацитет, ще обработи всеки вид месо бързо и много ефективно.

Bosch MFW45020Виж цената за днес

Функции

Множество възможности – месомелачката е подходяща както за смилане на месо или риба, така и за различни видове колбаси.

Гумени крачета с вендузи – благодарение на тези крачета, вашата безопасна работа с уреда е гарантирана – няма опасност уреда да се плъзне, докато работите с него.

Виж още: Най-добрите месомелачки

 

Дизайн, размери и характеристики

Месомелачката е решена в комбинация от бяло и сиво и е с практични размери от 25.4 х 19.9 х 29.5см (ДхШхВ).

С мощната работа на мотора от 1600W и капацитет на мелене от 2.7 кг/мин, уреда ще смели оптимално бързо, максимално количество месо. С него можете да смилате както месо и риба, така и ще можете да смелите съставките за различни видове колбаси. Включените аксесоари – Аксесоар за притискане, Аксесоар за наденица и Аксесоар за кайма – вашата работа с месомелачката е максимално улеснена, независимо от вида на обработваното месо.

В заключение

Ако искате да се наслаждавате на домашно приготвена кайма или колбаси, то месомелачка Bosch MFW45020 е точният избор за вас. Високата мощност и големият капацит на мелене, ще ви осигурят винаги прясна кайма – бързо, лесно и удобно.

Виж цената за днес

4.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo