Ревю на Bosch MES25G0

Bosch MES25G0

Сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци Bosch MES25G0 е нова, високоефективна машина за сок, която със своите модерни функции и включени аксесоари, ще приготви сок от любимите ви плодове и зеленчуци като ще запази максимално техните витаминни и хранителни свойства.

Bosch MES25G0Виж цената за днес

Функции

Максимална безопасност – дивгателят започва своята работа само ако всички аксесоари са сглобени правилно и капакът е затворен.

DripStop – тази функция предотвратява изтичането на сока след неговото добиване.

Голям улей – вече не е нобходимо предварително да нарязвате желаните плодове и зеленчуци за вашия пресен сок. Благодарение на големият улей, можете да пускате повечето плодове и зеленчуци цели в улея и да спестите време и енергия в подготовката за приготвянето на любимия ви сок.

Измиване в съдомиялна – всички подвижни части на сокоизтисквачката, могат да се мият в съдомялна машина, което позволява лесното почистване и поддържане на уреда.

Виж още: Най-добрите сокоизстисквачки

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на сокоизтисквачката е свеж и цветен – решена в комбинация от зелено и бяло, тя със сигурност ще пасне в интериора на всяка кухня като ще внесе нотка пролетна свежест в нея.. С практичните си размери от 31 х 31.2 х 18см (ДхШхВ) и изчистени форми, тя няма да заема много място от наличното пространство върху кухненския плот.

С мощност от 700 W, 2 степени на скорост, обем на отделението за сок от 1.25л и обем на отделението за отпадък от 2л., тази сокоизтисквачка ще ви позволи да приготвите вкусна чаша сок както от плодове, така и от зеленчуци, като ще запази максимално техните витаминни свойства.

Освен с перфектни технически характеристики сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци Bosch MES25G0, разполага и с множество функции. Функцията за измиване в съдомиялна ви позволява да почиствате машината директно във вашата съдомиялна, като това улеснява нейната поддръжка след използване. Останалите функции, с които разполага уреда са: Система против плъзгане, Система за безопасност и Система за съхранение на кабела. В комплекта са включени и 2 аксесоара – Аксесоар за притискане и Фина цедка.

В заключение

Сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци Bosch MES25G0 ще ви предостави възможността да се насладите на любимите си сокове от плодове и зеленчуци, като същевременно е много лесна за използване и за поддръжка, благодарение на практичния си и модерен дизайн.

Виж цената за днес

4/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo