Ревю на Bosch MCM3501M

Bosch MCM3501M

Ограниченото пространство върху кухненския плот, често означава едно от двете неща: или да изберете основен кухненски робот с максимален брой включени аксесоари, или да използвате всяко кътче от наличното ви пространство Bosch MCM3501MGB предоставя нова опция: седем аксесоара, с които можете да изпълнявате над 50 функции. Това прави Bosch MCM3501M много ефективен уред, който може да кълца, нарязва, настъргва, разбива, разбърква, смила и мн други и всичко това е събрано в 1 уред с красив дизайн и практични размери.

Bosch MCM3501MВиж цената за днес

Функции

MultiLevel 6 – тази технология включва три двойни ножа, като благодарение на това продуктите се нарязват по-прецизно, като можете дори да пасирате плодове за смути или фрешове.

Повече от 50 функции – този модерен уред разполага с над 50 функции. Това осигурява перфектното обработване на желаните от вас продукти.

Лесно съхранение – всички аксесоари на кухненския робот, се съхраняват вътре в съда. Специални обозначения показват точно къде да поставите всеки един аксесоар, така че той да бъде леснодостъпен, когато ви потрябва.

Система против плъзгане – благодарение на тази система, максималната стабилност при работата ви с уреда е гарантирана – няма опасност той да се хлъзне по кухненския плот, докато работите с него.

Виж още: Най-добрите кухненски роботи

Дизайн, размери и характеристики

Дизйнът на уреда е стилен и модерен. Решен в комбинация от черно и инокс, уреда ще пасне перфектно във всяка кухня. Практичните му размери от 26 х 22 х 37.5см (ДхШхВ), гарантират че той няма да заема много пространство от кухненския ви плот.

С мощност от 800W, обороти на мотора от 17 000rpm и захранващо напрежение 220-240 V вие ще можете да се насладите на ефективната и същевременно мощна работа на уреда. Капацитетът на блендера от 1л., ще ви позволи да приготвите голямо количество от желаните от вас продукти, без нуждата от повторното им зареждане в робота. Същевременно, ниските нива на шум ще ви позволят да използвате уреда по всяко време на денонощието, без да се притеснявате, че останалите членове на семейството ви ще бъдат смущавани от неприятни шумове при неговата работа. Възможността за избор от 2 различни скорости, ще ви позволи да обработвате хранителните продукти, спрямо вашите лични предпочитания и специфични нужди.

Освен с перфектни технически характеристики, Bosch MCM3501M разполага и с над 50 функции – настъргване, рязане, мелене, кълцане, миксиране и още много други. Независимо дали искате да разбиете яйца на пяна, да приготвите любимия си крем или да си направите вкусно, здравословно смути – просто смесете съставките в блендера и оставете уреда да свърши цялата работа вместо вас. Включените аксесоари, ви позволяват да приготвяте перфектно всеки тип храна – блендер, чопър ножове и специален накрайник с ножове с технология MultiLevel6, Режещ диск, Аксесоар за емулсиране, Прорязващ диск. Независимо дали искате да нарежете меки плодове и зеленчуци, месо, ядки и др., имате правилната приставка за прецизното нарязване на всеки един продукт.

В заключение

Кухненски робот Bosch MCM3501M се отличава с това, че приготвя бързо и лесно прясна храна, което го прави идеален уред за всеки, който обича да приготвя храната си сам, но не може да отдели много време за рязане, месене и пр. Той е с множество функции и има висока мощност на работа.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo